Sūzena Boila cieš no vientulības

© Scanpix

Dziedātājas Sūzenas Boilas ģimene uzskata, ka viņai ir nepieciešama sabiedrība 24 stundas diennaktī un tikai tādā gadījumā viņa varēs tikt galā ar vientulību.

Līdz 2007. gadam S. Boilas sabiedrība bija viņas māte, kuru dziedātāja pieskatīja, tomēr pēc mātes nāves viņa jūtas vientuļa. Tā masu saziņas līdzekļiem ir pastāstījuši 48 gadus vecās mūziķes brāļi. S. Boilas vecākais brālis Džons izteicies, ka īpaši aktuāla šī problēma esot naktīs un tad S. Boilai ir nepieciešams kāds, kurš varētu viņai palīdzēt tikt galā ar grūtībām, ko radījusi viņas pēkšņā slava. Savukārt otrs viņas brālis Gerijs S. Boilas pašreizējo dzīvesveidu raksturo kā nogurdinošu.

Pirms mazāk nekā gada S. Boila mirklī ieguva pasaules slavu, kad ar savu lielisko balsi pārsteidza talantu konkursa Britain"s Got Talent žūriju un skatītājus. Pērnā gada nogalē viņa izdeva savu pirmo albumu un pašlaik ir Lielbritānijas populārākā dziedātāja. Tomēr ar tik īsā laikā iegūto un milzīgo slavu viņai tikt galā ir visai grūti.

"Viņai nepieciešama aprūpe 24 stundas diennaktī. Viņu vajag pieskatīt," ASV slavenību žurnālam People stāsta Džons. Gerijs piebilst, ka biežā ceļošana un slava māsai prasa daudz spēka. "Viņai joprojām ir viņas bailes un vientulība," stāsta Gerijs, kuram viņa naktīs mēdz zvanīt, lai izkratītu sirdi.

S. Boilas dzīvē viņai nav pieejams pat kaķenes Peblsas atbalsts, jo tam nav bijis vietas viņas jaunajā un drudžainajā dzīvesveidā. S. Boilas tuva draudzene Lorēna Kempbela ir atklājusi, kā mēģina viņai palīdzēt. "Viņa zina, ka pie manis var nākt jebkurā laikā. Ja viņai ir bēdīgi, viņa pie manis var palikt pa nakti." Tādos gadījumos S. Boilu pie draudzenes nogādājot apsargi, savukārt draudzene viņu nākamajā rītā aizgādājot atpakaļ uz mājām. "Nakts ir viņas vientulības laiks," saka L. Kempbela.

Gerijs domā, ka S. Boila nebūs laimīga, kamēr neatradīs sev radniecīgu dvēseli. "Viņas kvēlākā vēlēšanās ir atrast kādu, ar ko dalīties savā veiksmē un kas viņu varētu atbalstīt grūtos brīžos," teic Gerijs. "Pie Sūzenas kājām ir visa pasaule naudas un slavas ziņā, bet šajā mirklī tas nenozīmē neko. Vairāk par visu viņa vēlas mīlestību. Bet kurš gan to nevēlas?"

Kopš pirmā slavas mirkļa pagājušā gada pavasarī S. Boilai ir parādījušās vairākas problēmas ar veselību. Viņa tika ievietota klīnikā, lai atgūtos no pārguruma. Savukārt pagājušajā nedēļā Hītrovas lidostā S. Boila vienkārši sabruka. Pagājušajā mēnesī viņas mājā ielauzās nelūgts viesis, un kopš tā laika viņa tiek apsargāta 24 stundas diennaktī.

Pasaulē

Katru dienu Igaunijā tiek izsniegtas simtiem jaunu ID karšu - 2023. gadā tika izsniegtas aptuveni 284 000. Visas šīs kartes ir izgatavotas no plastmasas, tāpat kā autovadītāja apliecības un desmitiem citu dokumentu, ko valsts izsniedz iedzīvotājiem, vēsta postimees.ee.