VAKARA ZIŅAS: Dženifera Lopesa atzīta par pasaules seksīgāko sievieti

© Scanpix

Apakšveļas ražotāju gigants «Victoria’s Secret», kas nereti tiek uzskatīts par galveno ekspertu un likumdevēju sievišķīgā skaistuma jautājumos un tendencēs, jau 11 gadu pēc kārtas kronējis planētas seksuālākās sievietes.

Seksuālāko sieviešu olimpa veidotāji uzsver, ka viņu reitings ir pats ticamākais un neatkarīgākais. Ekspertu kritēriji olimpa valdniecei ir nemainīgi – seksapīla harisma, pareiza sievišķā enerģētika un dabisks skaistums tā klasiskajā izpratnē. Šogad visu laiku seksuālākās sievietes godpilnais tituls nonācis dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas īpašumā.

Spēcīgas nominācijas

Apakšveļas zīmols savā jaunākajā «What is Sexy?» apkopojumā godināja Holivudas spēcīgākās, ietekmīgākās un iedvesmojošākās sievietes, kā arī vietas un lietas. Amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa ieguvusi titulu «Mūžīgi seksīga», bet aktrise Kerija Vašingtone nosaukta par gada «seksīgāko aktrisi». Savukārt par seksīgāko dziedātāju «Victoria's Secret» nosaukuši dziedātāju Demiju Lovato, ārzemju zvaigzni – aktrisi Alīsiju Vikanderi, sportistu – futbolistu Aleksu Morganu, bet seksīgākās TV seriāla komandas tituls piešķirts krimināldrāmai «Kvantiko». Titulu «Seksīgākā starptautiskā pilsēta» ieguvusi Parīze, bet «Seksīgākā ASV pilsēta» – Našvila.

47 gadu vecumā izskatās labāk nekā 27 gados

Pēc prestižā reitinga veidotāju domām, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa jeb vienkārši Džei Lo jau vairāk nekā 20 gadus pelnīti var tikt dēvēta par sekssimbolu un sievišķīguma ideālu, īpaši novērtējot viņas ikdienas pūles ķermeņa fiziskās formas saglabāšanā un skaistumkopšanā, kas vainagojušās ar panākumiem. Zvaigzne savos 47 gados izskatās labāk nekā 27 gadu vecumā. Lopesa regulāri bijusi dažādu zvaigžņu topu līdere, kas izceļ sievietes, kuras izskatās labāk par savu reālo vecumu.

Pierādījums tam ir nesen sociālajā interneta vietnē «Instagram» publicētais Lopesas foto, kurā viņa redzama pēc fiziskām nodarbībām treniņtērpā, kas atklāj divu bērnu māmiņas lielisko vēdera presi un teicamo formu. Bez ikdienas latīņamerikāņu deju treniņiem, cīņas mākslas nodarbībām Holivudas zvaigzne regulāri nodarbojas ar fitnesu kopā ar personīgo treneri, priekšroku dodot augstas intensitātes spēka nodarbībām un aerobikai. Tāpat dziedātājas fani nenogurstoši atzīmē, ka viņas attiecības ar Kasperu Smārtu nāk zvaigznei tikai par labu, jo, esot līdzās gados jaunākam mīļākajam, Lopesa burtiski staro laimē.

Bez radikālām diētām, tikai intensīva fiziskā slodze

Slavenās zvaigznes ēdienkartē nav radikālu diētu. Turklāt viņa neslēpj, ka regulāri lutina sevi ar iemīļotiem ēdieniem, taču galvenais nosacījums esot dabiska un organiska pārtika. Lopesas personīgā trenere Treisija Andersone, kura gadiem ilgi strādā arī ar tādām zvaigznēm kā Gvineta Paltrova un Madonna, atklāj, ka Lopesa ikdienā aizraujas ar svaigu pārtiku. «Nekādu termiski apstrādātu produktu! Vienīgais izņēmums ir proteīna pulveris, kuru izmantojam kokteiļos,» teic trenere.

Lopesai, kura ikdienas sporta treniņos un koncertos patērē daudz enerģijas, ir nepieciešama «patiesi kvalitatīva un dabiska pārtika», tāpēc ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti organiski produkti. Ēdienkarte dziedātājai ir ļoti pārdomāta, svarīgi, lai tajā saglabātu augstvērtīgo olbaltumvielu un ogļhidrātu līdzsvaru. Tā kā viņa sev neliedz arī kārumus, dziedātāja pati kontrolē iknedēļas ēšanas paradumus.

«Džei Lo ir līdzsvarota un harmoniska personība, tāpēc rūpēties par savu veselību un turēt sevi rāmjos viņai nesagādā grūtības. Viņa mierīgi var svinēt Pateicības dienu, Ziemassvētkus vai citus ģimenes pasākumus, apēdot lieku kūkas gabaliņu, jo viņa lieliski sevi kontrolē. Viss ir likumsakarīgi, jo tas, kas notiek cilvēka ķermenī, redzams arī uz āru un otrādi,» dziedātājas perfektā auguma fenomenu atklāj viņas trenere. Arī pati māksliniece agrākās intervijās nav slēpusi: «Es joprojām ēdu visu, kas tīk, bet normas robežās. Neliedzu sev saldumus, bet tad, kad patērēju daudz enerģijas, cenšos, lai vienmēr līdzās būtu augļi, dārzeņi un olbaltumvielas.»

Pirms šī gada Lasvegasas koncertturnejas dziedātāja vēl vairāk pastiprināja ikdienas fizisko slodzi. Lopesa ar augstas intensitātes spēka un aerobijas treniņiem nodarbojas 4–5 reizes nedēļā. Nodarbības ilgst no 30 minūtēm līdz 1,5 stundām. Personīgajos treniņos Dženifera īpašu uzmanību pievērš ķermeņa augšdaļai un kustībām ar mazsvara hantelēm, izmetienos nodarbinot ne tikai krūšu daļu un rokas, bet lielākoties gurnus un vēderu. Bez ikdienas treniņiem divas reizes nedēļā Lopesa nodarbojas ar dejošanu un jau agrā jaunībā iecienīto Izraēlas tuvcīņas sistēmu «Krav maga».

Lopesa līdzās krūtīm un slavenajai pēcpusei par lielāko ķermeņa rotu uzskata savus matus, kurus vienmēr centusies pasargāt no kardinālām pārmaiņām. Mati ir saglabājuši dabiski brūno toni. Lopesa matus lutina ar dažādām vitamīnu maskām, galvas masāžu un alus kompresēm.

Runājot par ādas kopšanu, aktrises svētākais bauslis ir mitrināšana un ūdens. Pamostoties un pirms gulētiešanas Lopesa noskalo seju un visu ķermeni ar ūdeni un, pirms tas ir izžuvis, iesmērē to ar mitrinošiem līdzekļiem un krēmiem, kas pagatavoti no dabiskiem produktiem. Popdīva ir palikusi uzticīga arī vazelīnam, ko lieto kosmētikas noņemšanā.

Gados jaunāks mīļākais

Pagājušā gada beigās Holivudas šovbiznesa aprindās arvien vairāk sāka mēļot par it kā gaidāmajām Lopesas kāzām ar gados jaunāko draugu Kasperu Smārtu. Dženifera Lopesa vairākkārt parādījās sabiedrībā ar jaunu dimanta gredzenu, kas rotāja zeltnesi. Mākslinieces fani gaidīja oficiālu paziņojumu, bet tā arī nesagaidīja.

Piedaloties slavenajā Elenas Dedženeresas sarunu šovā, uz jautājumu, ko viņi viens otram uzdāvinājuši svētkos, abi atklāja, ka Lopesa tikusi pie jaunām dārglietām, bet Kaspers pie jauna smokinga, ar kuru dižoties mīļotās sievietes jaunākajā pirmizrādē – TV policijas drāmā «Zilā nokrāsa». Uz jautājumu, vai smokings nav paredzēts kāzām, dziedātāja atbildēja: «Nē, nē, nekādu kāzu. Nepārprotiet mani, man patīk kāzas, un viss ir iespējams,» teica Lopesa.

Atgādināsim, ka latīņamerikāņu izcelsmes popdzīva un Holivudas kinozvaigzne Dženifera Lopesa bijusi trīs reizes precējusies. Viņas pirmais vīrs bija oficiants Odžani Noa, ar kuru dziedātāja kopā nodzīvoja gadu. Pēc tam Dženifera apprecējās ar dejotāju Krisu Džadu. Šī laulība ilga divus gadus. Lopesas trešais vīrs bija dziedātājs Marks Antonijs. Pāris bija kopā no 2004. līdz 2011. gadam. Šajā laulībā dzimuši arī abi Lopesas bērni – dvīņi Makss un Emme.

Dženifera bijusi saderināta arī ar aktieri Benu Afleku. Viņi bija kopā no 2002. gada līdz 2004. gada janvārim. 2003. gadā pāris dažas stundas pirms ceremonijas atsauca kāzas.

47 gadus vecās Lopesas un 28 gadus vecā dejotāja Kaspera Smārta attiecības aizsākās 2011. gadā. 2014. gada vasarā pāris uz īsu brīdi pašķīrās skandalozu baumu dēļ, ka Kaspers Smārts Lopesu krāpis ar transseksuālām modelēm, taču pēc deviņiem mēnešiem abi attiecības atjaunoja.



Svarīgākais