Meklē apsaimniekotāju Vidzemes tirgum un "Rīgas Centrāltirgum"

Rīgas pašvaldības uzņēmums "Rīgas Centrāltirgus" meklē apsaimniekotāju Vidzemes tirgum un "Rīgas Centrāltirgum", pastāstīja "Rīgas Centrāltirgus" juriste Aiga Šmite.

Viņa klāstīja, ka ir izsludināts iepirkums par tiesībām veikt "Rīgas Centrāltirgus" un Vidzemes tirgus komplekso apsaimniekošanu un apsaimniekotāja pienākumos ietilps teritorijas uzkopšana, atkritumu izvešana, sniega izvešana, jumtu tīrīšana no sniega un ūdensvada, kā arī kanalizācijas un apkures sistēmu apkope un remonts gan centrāltirgus, gan Vidzemes tirgus teritorijā.

Saskaņā ar konkursa nolikumu apsaimniekotāja pienākumos ietilps arī kanāla ūdens virsmas ikdienas tīrīšana vasaras periodā, kanāla krasta attīrīšana no atkritumiem, atkritumu konteineru laukumu kārtības un tīrības uzturēšana tirgus darba laikā un pēc darba laika, atkritumu šķirošana, sakārtošana un iekraušana izvešanai, laukumu dezinfekcija un mazgāšana, tīrīšanas darbi, kas paredzēti ziemas un vasaras periodā, kā arī peļķu izdzenāšana, zāliena pļaušana un citi darbi.

Šmite informēja, ka līgumu ar konkursa uzvarētāju paredzēts slēgt uz vienu gadu. Konkursa mērķis ir noteikt "Rīgas Centrāltirgus" prasībām atbilstošu vislētāko pakalpojumu sniedzēju, viņa norādīja un piebilda, ka pašlaik prognozētā līgumcena ir 166 tūkstoši latu. Konkursam var pieteikties līdz šā gada 3.maijam.

Pašlaik "Rīgas Centrāltirgus" teritorijas apsaimnieko uzņēmuma darbinieki un kompānijas "SSD", "Alpex", "Crystal Riga" un "Veolia vides serviss".

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.