Atjauno satiksmi Matīsa un Barona ielas stūrī

Rīgā atjaunota visa transporta kustība Krišjāņa Barona un Matīsa ielas stūrī, kas bija apturēta ugunsgrēka dēļ, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijā.

Ceturtdien izcēlās ugunsgrēks Krišjāņa Barona un Matīsa ielas stūrī pretī veikalam "Bērnu pasaule", un tādēļ bija ierobežota satiksme. Sākotnēji tika atjaunota sabiedriskā transporta kustība, taču īsi pirms plkst.19 satiksme Matīsa ielā atjaunota pilnībā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Viktorija Šembele aģentūrai BNS pastāstīja, ka izsaukums uz Matīsa ielu 23 saņemts plkst.16. Ieradušies ugunsdzēsēji blakus veikalam "Maxima" konstatējuši lielu sadūmojumu. No veikala esošie cilvēki evakuēti.

Lai arī Šembelei nebija precīzas informācijas, kas ir aizdedzies, ugunsgrēks izsludināts par paaugstinātas bīstamības. Uz notikuma vietu devušies iespaidīgi ugunsdzēsēju spēki – astoņas autocisternas, divas autokāpnes un viens autopacēlājs.

Latvijā

“Bērni vasarā trīs mēnešu laikā ne tikai aizmirst lielāko daļu no mācību materiāla, bet arī zaudē ieradumu mācīties,” bērnus uzskatot par neattīstītām būtnēm, portālā “Manabalss.lv” parakstu vākšanu uzsācis kāds Pjotrs Kurtukovs, aicinot atteikties no vasaras brīvlaika trīs mēnešu garumā, tā vietā atstājot brīvdienas no 15. jūnija līdz 31. jūlijam. Viedokļi par to ir dažādi.

Svarīgākais