Ķengaragā gājējs zaudē dzīvību sadursmē ar auto

Ķengaragā, Prūšu ielā, ceturtdienas vakarā automašīna uzbraukusi gājējam, kurš negadījuma dēļ gājis bojā, informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Automašīna "Volkswagen", ko vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, uzbraukusi 1962.gadā dzinušam gājējam, kurš no gūtajām traumām mira.

Rīgā, Rencēnu ielā, ceturtdienas rītā automašīna "Toyota" uzbraukusi 1948.gadā dzimušai gājējai, kura ar kaulu lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Savukārt Babītes novadā apgāzies "Volkswagen" busiņš, kā dēļ cietuši divi vīrieši, kuri dzimuši 1965. un 1989.gadā. Viens no viņiem guvis smadzeņu satricinājumu un kaulu lūzumus, bet jaunākais no abiem ‒ dažādus sasitumus. Abi nogādāti slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī kopumā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem astoņos bijuši cietušie. Viens bojāgājušais.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais