Lāčplēša dienā Rīgā būs satiksmes ierobežojumi

Lāčplēša dienā piektdien Rīgā būs ierobežota transportlīdzekļu un gājēju satiksme.

Automašīnām būs aizliegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra labajā pusē no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai jau no 10.novembra plkst.20 līdz 11.novembra plkst.14.

Savukārt Lāčplēša dienā satiksmes ierobežojumi būs Herdera laukumā un Doma laukumā, Aizsaules ielā, autostāvvietā pie I Meža kapiem, kā arī visu dienu 11.novembra krastmalas posmā no Poļu gātes līdz Vanšu tiltam, izņemot televīziju specializētos transportlīdzekļus.

Lāčplēša dienā Militārā policija un Valsts policija regulēs satiksmi Aizsaules ielas un Gaujas ielas krustojumā, Meža prospekta un Varoņu ielas krustojumā, no plkst.13.50 līdz 14.30 slēgs transportlīdzekļu satiksmi Pils laukumā posmā no Muitas ielas līdz Latvijas Bankas ēkai. No plkst.12.45 līdz 13.30 nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs gājēju kustību Rīgas garnizona vienību militārās parādes laikā laukumā pie Brīvības pieminekļa.

No plkst.17.30 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme lāpu gājiena no Brāļu kapiem līdz 11.novembra krastmalai laikā, bet no plkst.19 līdz 23 nepieciešamības gadījumā – 11.novembra krastmalā posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Militārā policija 11.novembrī no plkst.11 līdz 14 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs ūdens transportlīdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā no Krišjāņa Barona ielas tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.