Rīgas Centrāltirgū atkal aizdedzies jumts, no notikuma vietas evakuēti cilvēki

Rīgas Centrāltirgū otrdien atkal aizdedzies jumts, un šoreiz tas noticis Piena paviljonā. No notikuma vietas evakuēti cilvēki.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aģentūru BNS informēja, ka izsaukums saņemts ap plkst. 15, jo Piena paviljonā ir spēcīgs sadūmojums.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka uz paviljona jumta bija veikts remonts, lietojot atklātu liesmu, kā dēļ notikusi aizdegšanās.

Kopējā degšanas platība bija apmēram pieci kvadrātmetri. Ugunsgrēks likvidēts jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās, tomēr, lai pārliecinātos, ka liesmas ir pilnībā nodzēstas, ugunsdzēsēji degšanas vietā izjauca jumta konstrukcijas.

Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, Piena paviljonā vairs neatradās cilvēki, jo tirgus darbinieki saviem spēkiem operatīvi bija evakuējuši cilvēkus.

Jau ziņots, ka 12.septembra vakarā mazā platībā dedzis Rīgas Centrāltirgus zivju paviljona jumts, ugunsgrēks pilnībā likvidēts pāris stundu laikā.

Latvijā

Vakar nācās apmeklēt Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizlūkošanas vadības pārvaldes 3. nodaļu. Kā pavēstē teikts, “uz nopratināšanu”. Jau pirms šīs pratināšanas, un vēl jo vairāk pēc tās, man radās vairāki jautājumi. Manuprāt, tādi, uz kuriem atbildes gribētu dzirdēt arī plašāka sabiedrība.

Svarīgākais