Ekspluatācijā nodos 30 Rīgas pašvaldības dzīvokļus Progresa ielā

Ceturtdien ekspluatācijā tiks nodoti 30 Rīgas pašvaldības dzīvokļi Progresa ielā 3a.

RD atgādināja, ka pašvaldība šogad 14.februārī pārņēma daļu no ēkas Progresa ielā 3a, kur iepriekš atradās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentu kopmītnes.

"Pārņemtās telpas bija ļoti sliktā tehniskā stāvoklī un vajadzēja pilnībā nomainīt visas komunikācijas ‒ elektrību, apkuri, kanalizāciju, ūdensapgādi, kā arī tika nomainīts jumta segums, siltināta ārsiena, ielikti jauni logi un renovētas divas kāpņu telpas," informēja sabiedrisko attiecību pārstāvji.

Saskaņā ar sniegto informāciju tagad Rīgas pašvaldība ir ieguvusi piecus vienistabas, desmit ‒ divistabu un 15 ‒ trīsistabu dzīvokļus, kas izīrēti personām (ģimenēm), kuras reģistrētas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvokļa jautājuma risināšanai.

Ēkas Progresa ielā 3a renovācijas projekta pasūtītājs bija RD Mājokļu un vides departaments. Dzīvokļu ekspluatācijā nodošanas pasākumā 18.augustā pulksten 12 piedalīsies RD priekšsēdētājs Nils Ušakovs, domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks un Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko, kas pasniegs atslēgas jauno dzīvokļu īrniekiem.