Īpaši izveidota darba grupa apzinās Rīgas piesārņotās vietas

Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja trešdien izveidoja darba grupu, kas apzinās Rīgas piesārņotās vietas un sagatavos priekšlikumus to sakārtošanai, aģentūrai BNS pavēstīja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

Darba grupas pienākumos, kuras sastāvā ir deviņi cilvēki, ietilps ieteikt arī iespējamos risinājumus, lai nepieļautu jaunu piesārņojuma vietu rašanos.

Tās sastāvā ir pieci Rīgas domes deputāti ‒ Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko un deputāti Raimonds Timma, Ivans Ivanovs, Kārlis Strēlis un Valdis Gavars.

Grupā iekļauti arī trīs Mājokļu un vides departamenta darbinieki: Vides pārvaldes priekšnieks direktora vietnieks Askolds Kļaviņš, Tiesiskā regulējuma nodaļas vadītāja Vineta Dārzniece un galvenā juriste Ināra Reigase, kā arī Rīgas Pašvaldības policijas Administratīvās pārvaldes priekšnieks Jānis Znotiņš.

Darba grupu vadīs deputāts Raimonds Timma.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais