Rīgā maršruta taksometra vadītāju aplaupa bijušais kolēģis

Rīgā sestdien Valsts policija aizturējusi bijušo maršruta taksometra vadītāju, kurš kopā ar kādu sievieti piekāvis un aplaupījis savu bijušo kolēģi.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka Anniņmuižas bulvārī 18.maršruta taksometra vadītājs izsaucis policiju, jo ir aplaupīts.

Notikuma vietā policija noskaidroja, ka pie cietušā busiņa pienācis vīrietis un sieviete, kuri sākuši lamāties un pieprasījuši naudu.

Vadītājs naudu nav devis, abi uzbrucēji viņu izvilkuši ārā no auto un piekāvuši. Sieviete no vadītāja kabatām arī paņēmusi naudu.

Policija abus uzbrucējus aizturēja netālu no nozieguma vietas.

Sieviete dzimusi 1953.gadā un ir agrāk tiesāta, savukārt 1957.gadā dzimušais vīrietis agrāk strādājis par vadītāju tajā pašā busiņā, kuru nu aplaupīja.

Latvijā

Transporta enerģijas likums paredz veicināt transporta nozares “zaļināšanu”, ieviešot transporta enerģijas modernizēšanas pienākumus, kā arī samazināt patēriņam nodotās transporta enerģijas siltumnīcefekta gāzes emisiju intensitāti par vismaz 16% līdz 2030. gadam.