Marijas un Elizabetes ielas stūrī notikusi avārija, viens auto apgāzies uz jumta

Rīgā, Marijas un Elizabetes ielas krustojumā, notikusi avārija, viens no cietušajiem auto apgāzies uz jumta, novēroja aģentūra BNS.

Otrai avārijā iesaistītajai automašīnai ir sadragāts motora pārsegs. Marijas ielā uz aptuveni piecpadsmit minūtēm bija izveidojies pamatīgs sastrēgums, tostarp rindā gaidīja vismaz seši trolejbusi.

Pašlaik gan satiksmes plūsma ir atjaunota, bet 18. un 22.maršruta trolejbusi, visticamāk, kādu laiku atpaliks no kustības grafika.

Notikuma vietā ieradušies glābēji. Viena cietusī pati saviem spēkiem iekāpusi ātrās palīdzības mašīnā. Uz jumta apgāztais "Renault" automobilis ir nolikts atpakaļ uz riteņiem un novietots Elizabetes ielas malā, tāpat kā cietušais "Škoda" spēkrats.

Latvijā

Šodien, Valsts valodas dienā mēs varam atcerēties, ka līdzās ekonomiskajai situācijai, nacionālā kultūras mantojuma saglabāšanai, dabas un vides aizsardzībai, tiesiskuma aizstāvībai un cīņai pret nekontrolētu imigrāciju Latvijas teritorijā, viens no vadošajiem spēkiem mūsu Atmodā bija mūsu tautas cieša un nerimstoša griba neatdod aizmirstībai mūsu skaisto un bagāto latviešu valodu.