Ūdensvada avārijas dēļ Rīgā, Dzirciema ielā, bez ūdens - astoņas daudzstāvu dzīvojamās ēkas

Ūdensvada avārijas dēļ Rīgā, Dzirciema ielā, otrdienas pēcpusdienā bez ūdens ir astoņas daudzstāvu dzīvojamās mājas, aģentūrai BNS pastāstīja Rīgas ūdensapgādes kompānijas "Rīgas ūdens" (RŪ) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Dzirciema ielā plīsis neliels ūdensvads. Sākotnēji ūdensapgāde tika atvienota 16 daudzstāvu dzīvojamiem namiem, savukārt, atrodot bojājuma vietu, astoņām ēkām ūdens piegāde tika atjaunota.

RŪ informēja, ka atlikušajām astoņām ēkām ūdensapgāde tiks atjaunota līdz ar remontdarbu pabeigšanu, kas varētu būt līdz otrdienas beigām.

Ūdensvada avārija notikusi zaļajā zonā, un 2.maršruta tramvaja kustība nav traucēta.

RŪ uzdevums ir dzeramā ūdens piegāde Rīgas iedzīvotājiem, uzņēmumiem, iestādēm un organizācijām, kā arī to radīto notekūdeņu attīrīšana. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Latvijā

Šodien, Valsts valodas dienā mēs varam atcerēties, ka līdzās ekonomiskajai situācijai, nacionālā kultūras mantojuma saglabāšanai, dabas un vides aizsardzībai, tiesiskuma aizstāvībai un cīņai pret nekontrolētu imigrāciju Latvijas teritorijā, viens no vadošajiem spēkiem mūsu Atmodā bija mūsu tautas cieša un nerimstoša griba neatdod aizmirstībai mūsu skaisto un bagāto latviešu valodu.