Rīgā par narkotiku tirgošanu aiztur 90. gadu reketieri

Valsts policija pirmdien aizturējusi 90. gados tiesātu reketieri par narkotiku tirgošanu. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka, veicot operatīvo eksperimentu, Kurzemes iecirkņa darbinieki aizturēja 1965.gadā dzimušu vīrieti par narkotiku pārdošanu sabiedriskās vietās.

Pie vīrieša atrasts metamfetamīns. Arī kratīšanās viņa iespējamās dzīvesvietās atrastas ne tikai narkotikas, bet arī munīcija.

Atrastais narkotiku daudzums vēl tiek noskaidrots.

Vīrietis 90.gados tiesāts par izspiešanu grupā, un tagad par narkotiku tirgošanu viņam var piespriest astoņus līdz 15 gadus cietumā.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais