Dzemdību namam ugunsgrēks Miera ielā problēmas nav radījis

Ugunsgrēks, kas trešdienas rītā izcēlās Miera ielā, tuvumā esošajam Rīgas dzemdību namam nekādas problēmas nav radījis, aģentūrai BNS pastāstīja dzemdību nama pārstāvji.

Ugunsgrēks pretī dzemdību namam izcēlies ap plkst.5 no rīta, bet ap pulksten astoņiem, kad darbā ieradušies administrācijas darbinieki, tas jau bijis nodzēsts. Nav saņemta arī nekāda informācija no nodaļām, ka ugunsgrēka dzēšanas laikā slēgtā satiksme būtu radījusi kādus sarežģījumus.

Rīgas dzemdību namam var piebraukt ne tikai pa Miera ielu, bet arī no Krišjāņa Valdemāra ielas puses. Otro maršrutu izmanto arī ātrās palīdzības mašīnas, kas grūtnieces ved uzreiz uz uzņemšanas nodaļu.

Tomēr gadījumā, ja ugunsgrēks būtu radījis kādus draudus, tālākā rīcība notiktu saskaņā ar civilās aizsardzības plānu, apliecināja dzemdību namā.

Jau vēstīts, ka dzīvojamajā mājā pretī Rīgas dzemdību namam trešdien no rīta bija izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, cilvēki tajā nav cietuši, taču satiksme no rīta bija apturēta abos virzienos un nekursēja arī tramvaji.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūru BNS informēja, ka ugunsgrēks, kas izcēlās 333 kvadrātmetru platībā, aizdegoties nama mansardam un jumtam, īsi pēc plkst. 5 trešdien no rīta tika lokalizēts, taču ugunsdzēsēji notikuma vietā strādāja vēl labu laiku un liesmu likvidācija fiksēta tikai īsi pēc plkst.7.

Latvijā

Ja rīta pusē tika ziņots par to, ka Mārupes novadā uz Liepājas šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā viens cilvēks, dienas vidū saņemtas ziņas par vēl vienu avaŗiju, šoreiz uz Vidzemes šosejas.

Svarīgākais