Avārijas dēļ sabiedriskais transports starp Rīgas centru un Pārdaugavu kavējas līdz pusstundai

Piektdienas rītā uz Akmens tilta notikuša satiksmes negadījuma dēļ sabiedriskais transports virzienā starp Rīgas centru un Pārdaugavu kavējas līdz pusstundai, aģentūrai BNS pastāstīja Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" (RS) preses sekretārs Viktors Zaķis.

Viņš sacīja, ka autobusi un trolejbusi virzienā no centra uz Pārdaugavu, kā arī no Pārdaugavas uz centru kavējas līdz 30 minūtēm, savukārt tramvaji no kustības grafika atpaliek aptuveni desmit minūtes.

Zaķis informēja, ka piektdienas rītā uz Akmens tilta noticis satiksmes negadījums, kurā iesaistīts RS autobuss un privātā automašīna. Pēc viņa teiktā, cietušo nav, bet satiksmes negadījuma dēļ izveidojies sastrēgums. Pašlaik satiksme atjaunojas, bet sabiedriskais transports joprojām atpaliek no plānotā kustību grafika.

RS kopumā ir 53 autobusu maršruti ar 1253 pieturvietām, 20 trolejbusu maršruti ar 366 pieturvietām un deviņi tramvaju maršruti ar 243 pieturvietām. Kopumā RS ir 82 sabiedriskā transporta maršruti ar 1862 pieturvietām.

"Rīgas satiksme" nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Svarīgākais