Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Darba iespējas uzņēmumā "Rīgas satiksme"

© F64 Photo Agency

Rīgas satiksme kā darba devējs gaida lojālu, motivētu un ražīgu darbinieku. Šādus darbiniekus atrast nav viegli, tāpēc uzņēmums tādus veido pats. Piemēram, rūpējoties par savu darbinieku izglītošanu. Gan uzsākot darbu, gan turpmākās darba gaitās darbiniekiem tiek nodrošinātas apmācības.

Jau vēsturiski Rīgas satiksmes teritorijā izveidotas sporta zāles un, domājot par darbinieku veselību un spēku atjaunošanos, tiek nodrošināta iespēja brīvajā laikā apmeklēt sporta zāli. Tiek rīkotas iekšējās sacensības dažādos sporta veidos (volejbols, novuss u.c.) un attīstīts projekts Rīgas satiksme kustībā, kura ietvaros par aktīvu dalību sporta sacensībās ir iespēja saņemt vairāk darba devēja nodrošināto labumu.

Rīgas satiksmē jau trešo gadu darbojas Darbinieku motivācijas sistēma (DaMoS), kas ļauj darbiniekiem izvēlēties savām vajadzībām atbilstošus labumus. Šī ir unikāla sistēma un tiek veidota, novērtējot to, ka katrs uzņēmuma darbinieks ir vērtība un katram ir savas atšķirīgas vajadzības. Šī sistēma ir ļoti elastīga, ar daudzveidīgiem piedāvājumiem. Darbiniekam atbilstoši viņa pienesumam uzņēmumā gada griezumā tiek piešķirti punkti jeb DaMoS nauda, par ko var izvēlēties sev vēlamos labumus no kataloga. Var izvēlēties veselības apdrošināšanas polises, presi, kultūras pasākumus un citus labumus.

Darbiniekiem, kuriem deklarētā dzīvesvieta ir ārpus Rīgas un ceļš uz darbavietu ir pārāk tāls, nepieciešamības gadījumā uzņēmums nodrošina kopmītnes. Darbiniekam jārēķinās ar nelielu līdzmaksājumu.

Rīgas satiksmes aktuālās vakances ērti apskatīt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv. Aicinām arī sekot līdzi aktuālajai informācijai sociālajos tīklos, kā arī par jaunumiem ērti uzzināt, braucot sabiedriskajā transportā, kur monitoros izvietota aktuālā informācija, tajā skaitā par vakancēm.

Plašāku informāciju iespējams uzzināt, zvanot uz tālr. nr. 67104751 vai ierodoties Personāla pārvaldības daļā Vestienas ielā 35, Rīgā, 125. kabinetā.

***

Šobrīd aktuālās vakances:

• transporta biļešu kontrolieris;

• autostāvvietu kontrolieris;

• feldšeris;

• trolejbusu manevru vadītājs;

• autobusu vadītājs (nepieciešamības gadījumā apmācām D kategorijai);

• autobusu manevru vadītājs;

• ritošā sastāva atslēdznieks.

***

UZZIŅAI

RP SIA Rīgas satiksme sazināsies tikai ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz nākamo atlases kārtu

• Norādot datus, jūs piekrītat, ka visa jūsu sniegtā informācija (t.sk. personas dati) tiks izmantota tikai jūsu kandidatūras izvērtēšanai norādītajam amatam RP SIA «Rīgas satiksme» un saziņai ar jums. Līdz darba tiesisko attiecību nodibināšanai norādītās apstrādes tiesiskais pamats ir personas piekrišana, un to var atsaukt līdz atlases procesa beigām, sazinoties ar Datu pārzini.

• Datu pārzinis: RP SIA «Rīgas satiksme», reģistrācijas numurs 40003619950, juridiskā adrese: Kleistu iela 28, Rīga, LV-1067, Latvija, biroja adrese: Vestienas iela 35, Rīga, LV-1035, Latvija. E-pasts saziņai datuspecialists@rigassatiksme.lv

• Plašāka informācija par datu aizsardzību www.rigassatiksme.lv sadaļā «Par mums», apakšsadaļā «Datu aizsardzība».