Sekmīgs ceļš uz starptautisko tirgu

© Ojārs Lūsis

SIA V&V VenMet laboratorija ir stabils uzņēmums, kas, neraugoties uz pēdējos gados Latvijas ekonomikā notiekošo, turpina attīstīties, strauji paplašina savu sadarbības un klientu loku. Mērīšanas līdzekļu verificēšanas un kalibrēšanas laboratorija izveidota 2001. gadā.

Uzņēmums savus pakalpojumus nebaidās eksportēt arī ārpus Latvijas robežām, sadarbojoties ar citu Eiropas Savienības valstu un pat septiņiem Turcijas uzņēmumiem. Šiem sadarbības partneriem tiek piedāvāti dažādu mērīšanas līdzekļu (ūdens patēriņa skaitītāju, siltumenerģijas skaitītāju, neautomātisko svaru u.c.) atbilstības novērtēšanas pakalpojumi atbilstoši neautomātisko svaru direktīvas un mērinstrumentu direktīvas prasībām.

Lai spētu iziet starptautiskajā tirgū, SIA V&V VenMet laboratorija vadība apjomīgus līdzekļus investējusi iekārtās un aprīkojumā, darbinieku zināšanu un kompetences pilnveidē, jaunu darbības metožu izstrādē un akreditācijā, kā arī domājusi par uzņēmuma tēla izveidi un uzticamību sniegtajiem pakalpojumiem. Uzņēmuma darbība un kompetence tiek apliecināta, akreditējotis nacionālajā akreditācijas institūcijā. Šobrīd jau aptverta lielākā daļa valstī reglamentēto mērīšanas līdzekļu atbilstības novērtēšanas pakalpojumu. Uz pilnveidi viennozīmīgi norāda arī fakts, ka uzņēmums ir deklarēts citām Eiropas Savienības dalībvalstīm un Eiropas ekonomikas zonas valstīm kā paziņotā institūcija Nr. 1917, tas ir tiesīgs sniegt savus pakalpojumus ārvalstīs un tie tiek atzīti starptautiskā līmenī.

Aizvien tiek meklētas iespējas paplašināt sadarbības partneru un klientu loku, kā arī pilnveidot savu darbību, paaugstinot darbinieku kompetenci. Pēdējais jaunums ir iekārta degvielas un sašķidrinātās gāzes uzpildes aparātu pārbaudei, ko uzņēmuma vadība iegādājās ārvalstīs. Līdz ar to pilnveidota un mobilizēta pakalpojumu sniegšana degvielas uzpildes stacijās. Uzņēmuma vadība drosmīgi raugās gan uz potenciālajiem sadarbības partneriem Eiropas Savienības valstu vidū (Polija, Vācija u.c.), gan arī ārpus tās robežām. Šobrīd tiek izvērtētas iespējas un izpētīts tirgus, lai savus pakalpojumus piedāvātu Indijā.

Laboratorija ir savas pilsētas patriots. Uzņēmums vienmēr ir bijis par savējiem un atbalstījis tos, domājis par iespējām padarīt pilsētas tēlu krāsaināku un godam nest tās vārdu pasaulē, kā arī aktīvi piedalījies pilsētas svētkos un vienā no to galvenajām norisēm – gājienā.

SIA V&V VenMet laboratorija kolektīvs sveic savu pilsētu skaistajos svētkos un novēl radošas pārmaiņas arī turpmāk, radot patīkamu vidi katram uzņēmumam, iedzīvotājam un viesim.

Uzņēmums novēl visiem patīkami atpūsties un rast darba sparu krāsainajam rudens laikam.

Svarīgākais