Valmierā ceturto reizi norisināsies starptautiskās sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Valmierā sestdien un svētdien ceturto reizi norisināsies starptautiskās sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kurās piedalīsies vairāk nekā 150 bērnu un jauniešu no Latvijas, kā arī komandas no Igaunijas un Norvēģijas, aģentūrai BNS pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Tarbuna.

Sporta spēļu "Mēs varam" atklāšana notiks sestdien Valmierā Jāņa Daliņa stadionā plkst.11. Sportiskās aktivitātes sestdien būs iespējams vērot no plkst.11.30 un svētdien no plkst.9.30. Apbalvošana paredzēta svētdien plkst.14.

Sacensībās dalībnieki sacentīsies vairākās disciplīnās – skriešanā, tāllēkšanā, bumbiņas mešanā, basketbola precizitātes metienos, futbola soda sitienos, stafetē un spēlē "Boccia", kas ir specifiska sporta spēle cilvēkiem ar ierobežotām kustību iespējām.

Pēc sacensību pirmās dienas sestdienas vakarā spēļu dalībnieki pulcēsies Valmieras 5.vidusskolā, kur uzstāsies deju grupa "Flash" un grupa "Kantoris 04".

Pasākumu organizē Valmieras Pārgaujas ģimnāzija un Dauguļu speciālā internātpamatskola sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un sadarbības partneriem Norvēģijā.

Svarīgākais