Labākā izvēle Valmierā – Triatel

Latvijas uzņēmēju izveidotais mobilo un fiksēto telekomunikāciju operators Triatel nodrošina plašāko interneta pārklājumu Latvijā – tas aptver 98 procentus valsts teritorijas, tai skaitā Valmieru un plašu tās apkārtni.

Valmierā Triatel pakalpojumus piedāvā SIA Baltic Data.

«Baltic Data veikals atrodas tirdzniecības centrā Valleta Rīgas ielā 4, mēs apkalpojam gan potenciālos, gan esošos Triatel klientus, piedāvājot slēgt jaunus līgumus iegādāties modemus, antenas, priekšapmaksas kartes. Turklāt gan modemus, gan antenas piedāvājam arī izmēģināt. Tas ļauj klientam pašam pārliecināties par Triatel pakalpojumu kvalitāti. Vasaras sezonā arī piedāvājam aktuālo vasarnīcas interneta komplektu,» Neatkarīgajai stāstīja Baltic Data Valmieras veikala vadītāja Ilga Babre.

Vasara ceļasomā

Tā kā ir sācies atvaļinājumu laiks, daudzas valmieriešu ģimenes šobrīd cenšas izmantot katru iespēju pabūt dabā. Taču nereti šo iespēju izjauc fakts, ka kādam no ģimenes locekļiem ir nepieciešams izmantot stabilu un drošu internetu. Bieži arī pusaudži atsakās doties pie vecvecākiem uz laukiem tikai tāpēc, ka nebūs pieejama ierastā komunikācija ar draugiem, ko nodrošina globālais tīmeklis. Šādos gadījumos Triatel piedāvā izmantot vasaras interneta komplektu, kas bez ilgtermiņa līgumsaistībām sniedz iespēju izmantot internetu tik ilgi, cik nepieciešams – vienu, divus, trīs mēnešus vai ilgāk. Nepieciešamības gadījumā internetu var paņemt līdzi arī ceļā, jo Triatel tīkls aptver 98 procentus valsts teritorijas.

Populārākais Valmierā

Pēc Baltic Data secinātā, vispieprasītākais Triatel pakalpojums Valmierā ir privātmājas internets ar tarifu plānu Super Fly 11.

Privātmājas internetu nodrošina modems, ar kura palīdzību mājoklī var izveidot bezvadu Wi-Fi tīklu. Tas ļauj piekļūt globālajam tīmeklim gan no stacionāra datora, gan klēpjdatora, gan arī lietot internetu viedtālrunī. Modemam standartā ir divas antenas, taču nepieciešamības gadījumā vienu antenu var noskrūvēt un pievienot modemam lielo antenu, ko var novietot uz jumta un tādējādi uzlabot sakaru kvalitāti, ja tas ir nepieciešams.

Triatel piedāvā trīs dažādus tarifu plānus privātmājas internetam. Tarifu plāns Super Fly 11 paredz interneta mājas lapu lietošanu bez apjoma uzskaites un ātruma ierobežojumiem. Arī multimediju un datu apmaiņas programmu izmantošana 2 GB apjomā ir bez maksas. Tarifu plāns Super Fly 17 paredzēts intensīvai interneta lietošanai. Arī šis tarifu plāns paredz neierobežotu interneta lapu lietošanu, kā arī multimediju un datu apmaiņas programmu bezmaksas izmantošanu 10 GB apjomā. Savukārt tarifu plāns Eko Fly 5 paredz datu apjoma uzskaiti.

Klienti novērtē kvalitāti

Pēc I. Babres teiktā, Triatel vidējais klients Valmierā ir cilvēks, kurš dzīvo ārpus pilsētas, vēlas regulāri izmantot internetu un lielākoties pirms tam izmēģinājis citu mobilo operatoru piedāvātos interneta pakalpojumus. «Bieži vien citi operatori nenodrošina pietiekamu pārklājuma zonu un ātrumu ārpus pilsētas. Triatel šobrīd ir labākā izvēle, jo papildus plašam tīkla pārklājumam piedāvā arī kompleksu risinājumu, piemēram, uzlikt āra antenu, ar kuras palīdzību internets darbosies gandrīz jebkurā vietā Latvijā,» sacīja I. Babre.

Triatel klientu loks ir ļoti plašs. Viņa atklāja, ka Triatel sekmīgi izmanto arī ģimenes, kuras dzīvo tālu no apdzīvotām vietām, piemēram, meža masīvos, kur mobilo sakaru operatoru pārklājums nav blīvs. Tādos gadījumos klients izvēlas mājas modemu komplektā ar āra antenu. «Antena tiek stiprināta, piemēram, pie visaugstākā koka, un internets darbojas pat vietā, kur nesniedzas citi mobilie sakari,» teic I. Babre.

Zvani uz ārzemēm

Arvien vairāk valmieriešu novērtē arī Triatel unikālā pakalpojuma – Zerozvans – sniegtās iespējas, kas nodrošina starptautiskās sarunas uz vairāk nekā 100 valstīm pēc vietējo sarunu tarifiem un pat par brīvu. Šis pakalpojums ir pieejams gan Lattelecom, gan arī mobilo operatoru (LMT, Tele2, Bite) klientiem. Lai izmantotu Zerozvanu, nav nepieciešams līgums, jo tam nav ne abonēšanas maksas, ne maksas par pakalpojuma pieslēgšanu. Klientam būs jāmaksā par sarunu tikai saskaņā ar katra klienta operatora noteikto tarifu uz a/s Telekom Baltija mobilo sakaru tīklu un ne santīma vairāk. Ja tarifu plāns paredz noteiktu bezmaksas minūšu skaitu mēnesī, tad, pateicoties pakalpojumam Zerozvans, šīs bezmaksas minūtes var izmantot starptautiskajām sarunām, nemaksājot par tām ne santīmu. Zerozvanu var izmantot ne tikai zvaniem uz ārzemēm, bet arī vietējām sarunām.

Svarīgākais