"Dobeles dzirnavnieka" Valmieras noliktavai iebrucis jumts

Latvijas lielākā graudu pārstrādes uzņēmuma "Dobeles dzirnavnieks" Valmieras noliktavai piektdienas rītā smagā sniega dēļ iebrucis jumts, aģentūrai BNS pastāstīja uzņēmuma tehniskais direktors Pēteris Zinovjevs.

Viņš pagaidām nevarēja pateikt konkrētu zaudējumu apmēru, jo esot tikai ceļā uz negadījuma vietu. Zinovjevs piebilda, ka noliktava bijusi apdrošināta.

"Dobeles dzirnavnieka" galvenie darbības virzieni ir labības, labības produktu glabāšana un pārstrāde, visu veidu miltu un miltu maisījumu ražošana, mannas, makaronu, putraimu, grūbu, pārtikas kliju ražošana, griķu pārstrāde, pārtikas produktu fasēšana, dzīvnieku barības ražošana, vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība un piegādes serviss Latvijā. Uzņēmums sniedz arī graudu glabāšanas, tīrīšanas un kaltēšanas pakalpojumus.

2009.gadā "Dobeles dzirnavnieks" strādāja ar 24,2 miljonu latu apgrozījumu, savukārt uzņēmuma peļņa bija 695 tūkstoši latu. "Dobeles dzirnavnieka" lielākais īpašnieks ir Igaunijas "Tartu Veski" piederošā kompānija "Invest DD".

Svarīgākais