Smiltenē avārijā iet bojā automašīnas vadītāja

Smiltenes pusē svētdien autoavārijā gājusi bojā 50 gadus veca sieviete, kura ceļa līkumā ar auto ietriekusies kokā, informē Valsts policijas pārstāvis Andis Rinkevics.

Negadījums noticis Smiltenes novada Grundzāles pagastā uz autoceļa Cirgaļi - Palsmane - Ūdrupe septītajā kilometrā, kad 1961.gadā dzimusī sieviete ceļa līkumā nav novaldījusi savu automašīnu "VW Golf" un nobraukusi no ceļa, ietriecoties kokā.

Garkalnes novada Langstiņos motocikla "Honda" un automašīnas "VAZ" avārijā cietis 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš ar galvas sasitumu, plaušu kontūziju un pirksta lūzumu nogādāts slimnīcā.

Smagas traumas svētdien guvis kāds 1935.gadā dzimis gājējs, kuram Rīgā, Brīvības un Tallinas ielu krustojumā uzbrauca 1990.gadā dzimuša vīrieša vadīts "Audi".

Savukārt Biķernieku un Eizenšteina ielu krustojumā svētdien sadūrušās trīs automašīnas, kā rezultātā viena avarējušā auto pasažiere ar galvas sasitumu un smadzeņu satricinājumu nogādāta slimnīcā.

Jau vēstīts, ka svētdien vakarā elektrovilciens Lielvārde - Rīga notrieca vīrieti, kurš notikuma vietā gāja bojā. Vīrietis bija ap 20-30 gadus vecs, ģērbies svītrainā kreklā un melnos džinsos, pats izskrējis vilcienam priekšā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, tajos gājis bojā viens cilvēks, cietuši 17. Alkohola vai narkotisko vielu reibumā pieķerts 31 transportlīdzekļa vadītājs, tostarp astoņi autovadītāji un 23 velosipēdu vai motorolleru vadītāji.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais