No rīta piens, vakarā saldumi

© F64

Ir tradīcijas, kas tiek koptas un lolotas gadu desmitiem – Saldus gotiņa joprojām top no svaiga Latvijas laukos slaukta piena. Rūpējoties par tradīcijām, tiek domāts par jaunumiem – šā gada jaunums ir Gotiņa ar ruma garšu un žāvētiem ķiršiem, ko pircēji jau atzinīgi novērtējuši. Notiek arī jaunu produktu izstrāde.

Puse no visas saražotās produkcijas aizceļo uz citām zemēm, tādējādi Saldus gotiņa nes Latvijas vārdu pasaulē. Latvijas Investīciju un attīstības konkursā Eksporta un inovācijas balva 2010 Saldus gotiņa ieguva atzinību kā eksportspējīgākais produkts. Regulāri ražošanas uzņēmums ir pārstāvēts pārtikas produktu izstādēs un tirdziņos. Pavisam drīz Gotiņas varēs degustēt un iegādāties izstādē Ražots Latvijā, kas no 14. līdz 16. oktobrim norisināsies izstāžu zālē Skonto hallē. Vairākiem sortimenta veidiem ir izveidots jauns dizains – pircēji var jau iegādāties Gotiņas un marmelādi elegantā iepakojumā. Īpaši bērniem domātie saldumi ir iepakoti ar bērnu zīmējumiem rotātos papīrīšos.

Saldus gotiņa produkciju var iegādāties Rimi un Maxima veikalu tīklos, kā arī daudzās citās tirdzniecības vietās un vairumtirdzniecības bāzēs.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais