Nozīmīgas pārmaiņas 1. vidusskolā

Pēdējos gados Olaines 1. vidusskolā notikušas nozīmīgas pārmaiņas – skola ieguvusi jaunu vizuālo tēlu, jo pirms diviem gadiem uzcelta jauna piebūve un 5. jūnijā tiks atklāts jaunais pilsētas stadions, kas atrodas pie skolas. Sporta stundās ir iespēja gan peldēt jaunuzceltajā peldbaseinā, gan slidot pilsētas slidotavā un, protams, izmantot jauno stadionu.

Olaines 1. vidusskolā maijs ir notikumiem bagāts. 13. maijā notika interešu izglītības pulciņu Ģimenes dienas atskaites koncerts, kur visus priecēja pieci tautas deju kolektīvi, trīs ansambļi un divas mūsdienu deju grupas. Skolas vestibilā varēja aplūkot grāmatu ilustratoru un radošās pašizpausmes pulciņa izstādi. Nozīmīgi bija tas, ka tieši šajā dienā skolā notika COMENIUS projekta par mācību metodēm noslēgums, kurā piedalījās 34 skolotāji un skolēni no Vācijas, Slovākijas, Turcijas, Portugāles un Somijas. Viesi izrādīja neviltotu sajūsmu par skolas sagatavotu koncertu un skolu kopumā. Šajā gadā Olaines 1. vidusskola piedalījusies vairākos starptautiskos projektos, tomēr iepriekšminētais bija visnozīmīgākais.

"Ar nepacietību gaidām X Latvijas skolēnu dziesmu un deju svētkus, kuros piedalīsies mūsu 2., 3.– 4. un 7.–9. klašu deju kolektīvi," saka Olaines 1. vidusskolas direktora vietniece audzināšanas darbā Līga Gulbe. "Bet jauno mācību gadu sagaidīsim skolas jubilejas zīmē, jo šā gada novembrī skola svinēs 45. jubileju, kurā gaidīsim visus absolventus un skolotājus.

Svarīgākais