Kaļ lielus plānus

Līdzīgi kā no mazas sēkliņas izaug varens koks, ar iniciatīvu un drosmi apveltīti cilvēki spēj paveikt lielas lietas.

 SIA Digitālā pele sāka pieticīgi – ar vienu nelielu digitālās drukas iekārtu, pāris pēcapstrādes iekārtām un četru cilvēku komandu. Šogad uzņēmums atzīmē sešu pastāvēšanas gadu jubileju un var lepoties ar krietni attīstītu ražošanu, vairākām modernām drukas iekārtām un stabilu klientūru gan Latvijā, gan ārzemēs. Digitālās peles uzdevums šim gadam – investēt pēcapstrādes iekārtās, lai visus pasūtījumus varētu ātrāk nodot klientiem.

Radošā reklāmas aģentūra un digitālās drukas tipogrāfija Digitālā pele piedāvā grafiskā tēla veidošanu ar pilnu drukas servisu. Uzņēmuma galvenais uzdevums ir izgatavot visu, kas saistīts ar vizuālo noformēšanu, – sākot ar logotipiem, vizītkartēm, veidlapām, bukletiem, katalogiem, kalendāriem, apsveikuma kartītēm, web lapām, līdz pat ielas baneriem, auto aplīmēšanai, skatlogiem un arī T krekliem. Šā gada plānos ietilpst dažāda izmēra un biezuma grāmatu ražošanas uzsākšana mazās tirāžās, proti, līdz 100 eksemplāriem. Kas nav mazsvarīgi – klientiem ir iespēja drukas darbos izvēlēties materiālus no otrreiz pārstrādātiem papīra produktiem, jo Digitālā pele ir zaļi domājošs uzņēmums, kam rūp vides problēmas.

«Katrs mūsu klients ir individuāls, un tikpat specifiskas ir arī viņa vajadzības. Piedāvājam izvēlēties atbilstošāko tehnisko risinājumu klientu idejām, lai sasniegtu vislabāko galarezultātu, turklāt visiem iepriekš minētajiem pakalpojumiem ir gan draudzīgas cenas, gan nemainīgi augsta kvalitāte. Neskopojamies ar ieteikumiem un padomiem, jo uzņēmumā strādā sava aroda profesionāļi,» saka uzņēmuma tirdzniecības daļas vadītājs Andris Bērziņš. Viņš uzsver, ka viena no SIA Digitālā pele svarīgākajām prioritātēm ir ilgtermiņa sadarbības veidošana, kas veicina klientu ekonomisko augšupeju un rada nozīmīgu pievienoto vērtību sniegtajiem pakalpojumiem.

Patlaban SIA Digitālā pele pastāvīgo klientu loks aptver visu Latviju un sniedzas arī ārpus mūsu valsts robežām – Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā. Pērn ārvalstu tirgu apgūšanai veltīta īpaša uzmanība, kas devusi augļus, jo nu nosaukums Digitālā pele pazīstams arī Somijā. «Mums ir prieks, ka uzņēmuma sniegtie pakalpojumi ir ļoti vajadzīgi arī daudziem Ogres novada iedzīvotājiem. Viņiem nav jāmēro ceļš uz Rīgu, jo viss, kas nepieciešams, tiek ražots tepat uz vietas,» teic uzņēmuma radošā direktore Līga Vilnīte. Iespējams, tieši pieejamība un kompetence ir būtiskākie no iemesliem, kādēļ tieši SIA Digitālā pele Ogres Biznesa un inovāciju centra veiktajā iedzīvotāju aptaujā ieguvusi titulu Labākais pakalpojumu sniedzējs Ogres novadā.

Vairāk informācijas par uzņēmumu un tā pakalpojumiem atrodama interneta vietnē www.digitalapele.lv.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais