Ugunsgrēkā Ogrē cietuši četri cilvēki

Ogrē ugunsgrēkā trešdienas vakarā cietuši četri cilvēki, viens cilvēks izglābts, ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

VUGD izsaukumu uz divstāvu dzīvojamo māju Ogrē saņēma trešdien plkst. 22.51. Mājas pirmajā stāvā dega istaba divdesmit kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietuši četri cilvēki - 26 gadus veca sieviete un 45, 50 un 55 gadu veci vīrieši, savukārt 60 gadu vecs vīrietis izglābts.

Savukārt Cēsīs trešdienas rītā degusi sarga māja deviņu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietis 45 gadu vecs vīrietis. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga smēķēšana.

VUG pagājušajā diennaktī kopumā dzēsis 20 ugunsgrēkus, kā arī piedalījies 30 glābšanas darbos, tostarp arī saistībā ar stipro vēju novācis kokus no ceļiem. Saņemti arī četri maldinājuma zvani.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais