Selver ienāk ar jaunu pārtikas preču piedāvājumu

Pagājušā gada pašās beigās Rēzeknē tika atvērts pirmais Selver zīmola pārtikas un pirmās nepieciešamības preču veikals. Tagad šā zīmola veikali atvērti jau sešās Latvijas pilsētās – Rēzeknē, Kuldīgā, Aizkrauklē, Ogrē, Daugavpilī un Salaspilī.

Selver ir Igaunijas koncerna Tallina Kaubamaja sastāvdaļa – tas ir ietekmīgs Baltijas un Eiropas tirgus spēlētājs, kam mazumtirdzniecība ir tikai viena no darbības jomām. Koncernā ietilpst tādi arī Latvijā zināmi zīmoli kā ABC Kings, Liviko un citi.

Latvijā pirmais Selver veikals ir atvērts tikai nedaudz vairāk kā pirms pusgada, bet jau tagad ir manāmas patīkamas tendences, kas liecina par labu Selver tīklam. Selver Latvija valdes priekšsēdētājs Margus Sārs atzīmē: "Apstākļi ir tā sakrituši, ka Selver savus pakalpojumus Latvijā sāka piedāvāt ekonomiski sarežģītā situācijā. Laiks ir grūts un neviens nevar pateikt, kad beigsies krīze, tāpēc mums, tāpat kā visiem citiem Latvijas mazumtirgotājiem, šis periods ir jāpārdzīvo, iespēju robežās pielāgojoties patērētāju vajadzībām un vēlmēm, taču saglabājot jau atvērtās tirdzniecības vietas. Diezgan būtiski no citu lielveikalu piedāvājuma atšķiras sortiments. Sākotnēji nemaz nebijām plānojuši tik lielu Igaunijas ražotāju preču īpatsvaru, taču pakāpeniski tas pieaug, jo pircēji vēlas kaut ko savādāku un interesantu. Lepojamies ar saviem virtuves produktiem. Tie tiek gatavoti vienā pārtikas ražotnē un sistemātiski nogādāti visos Selver tīkla veikalos. Tādējādi salāti Kuldīgā garšo tāpat kā Daugavpilī vai Tallinā. Mūsu labākā īpašība ir augstā apkalpošanas kultūra, jo izmaksas mēs necenšamies samazināt uz pircēju ērtību un servisa rēķina."

Sortiments tiešām ir atšķirīgs no Latvijā ierastā, taču ne tikai tāpēc, ka daudz produktu ir Igaunijas ražotāju izgatavoti – cieņā tiek turēti arī Latvijas produkti. "Labprāt sadarbojamies ar mazajiem ražotājiem reģionos, kuriem ir gana grūti nodrošināt ar pietiekamu sortimentu un apjomu lielās veikalu ķēdes. Uz sadarbību aicinām arī zemniekus, kas var piedāvāt kvalitatīvus piena, gaļas izstrādājumus, augļus, dārzeņus. Ja ražotājs ir gatavs ar mums sadarboties un piedāvāt augstas kvalitātes produktus, mēs spējam ļoti ātri pieņemt lēmumus un iekļaut jauno piedāvājumu Selver sortimentā. Mēs vēlamies radīt tādu sortimentu, kas apmierinātu visprasīgāko pircēju, tajā skaitā piedāvājam ekoloģisku pārtiku," informē Margus Sārs.

Pēdējos mēnešos cilvēki biežāk pievērš uzmanību cenai, un arī Selver tīkla veikalos cenas ir pazeminātas un salīdzināmas ar zemākā cenu segmenta veikalu cenu politiku. Tomēr Selver sevi Latvijas tirgū vēlas pozicionēt kā elites klases tirdzniecības tīklu, tāpēc saglabā augstas apkalpošanas kultūru un ļoti kvalitatīvu un augstvērtīgu produktu pieejamību. Tā kā sortiments ir ļoti plašs, jebkurš klients veikalā var atrast sev piemērotāko preci par piemērotāko cenu.

Katram klientam pašam jāizvēlas, kurā veikalā viņš iepērkas, taču vismaz dažas reizes vajag iegriezties Selver, lai izzinātu tā plašo piedāvājumu un priekšrocības, ļoti iespējams, Selver kļūs par jūsu iecienītāko veikalu, kā tas ir neskaitāmiem tūkstošiem igauņu. Te nu gribas piebilst: Selver piedāvā Partnera karti, kas pircējam garantē atlaides jebkurā koncerna tirdzniecības vietā – arī ABC Kings un KIA.

Līdz 22. jūlijam ir lieliska iespēja iepazīties ar Selver veikaliem akcijas Tirgus dienas laikā. Gan pārtiku, gan saimniecības preces un visu pārējo varēs iegādāties ar atlaidi līdz pat 55%. Katru dienu ir īpašie dienas piedāvājumi un citas akcijas preces! Veiksmīgus pirkumus!

Svarīgākais