Jaunas iespējas atpūtai Liepājā

© F64

Laikā, kad daudzi cilvēki nepietiekami nodarbina muskuļus, toties bieži ir pakļauti garīgai pārslodzei, peldēšana un dažādas ūdens procedūras sniedz tik nepieciešamo atslodzi gan ķermenim, gan prātam.

Pagājušā gada nogalē Liepājā tika atklāts Liepājas Olimpiskā centra Baseins&SPA – mūsdienīgs, plašs, ērts un kā radīts relaksējošās atpūtas cienītājiem. «Tādas iespējas, kādas šobrīd ir liepājniekiem un viesiem, viņi jau sen bija pelnījuši,» uzsver valdes priekšsēdētājs Gatis Griezītis.

Sportošanai peldbaseinā, kas atbilst starptautiskajām peldēšanas prasībām, ir seši celiņi 25 metru garumā un dziļums ir attiecīgi 1,40 un 2,10 metru. Mazajā peldbaseinā, kura dziļums ir 90 centimetru, šobrīd noris Liepājas otro klašu skolēnu apmācība peldēšanā. Izbūvētas tribīnes ar 300 skatītāju vietām.

Atpūtai un relaksācijai kalpo SPA, kura piedāvājumā ietilpst dažādu veidu ūdens procedūras – lielais SPA baseins, mazais SPA baseins, masāžas SPA baseini, bērnu ūdens rotaļu laukums AquaSplash, aukstais baseins, ledus istaba, atrakciju dušas, spainisūdenskritums, apsildāmais sēdeklis, turku pirts, sāls sauna, aromātiskā sauna un sauļošanās terase. Dažas no minētajām procedūrām uz organismu iedarbojas īpaši labvēlīgi, piemēram, sāls saunā ierīkoti īpaši Himalaju sāls bloki, kas, gaisam uzsilstot, jonizējas un ļoti labi palīdz gan relaksēties, gan atveseļot elpošanas ceļus.

«Līdz galam vēl nav realizēta ideja par masāžas pakalpojumiem, bet mēs aktīvi strādājam, lai ideja pārtaptu realitātē. Manuprāt, kvalitatīvi masāžas pakalpojumi ir pieprasīti, jo tā ir vēl viena iespēja sevi palutināt un atslābināties,» spriež G. Griezītis.

Jaunais Baseins&SPA sevi pozicionē kā ģimenes atpūtas centrs ar piedāvājumu ikvienam interesentam. Par to liecina ne tikai infrastruktūra, kas pilnībā atbilst kā pieaugušo, tā dažādu vecumu bērnu vēlmēm un vajadzībām, bet arī pieejamas cenas. «Ģimenēm ar bērniem pienākas īpaša – par katru bērnu dodam 10 procentu atlaidi visai ģimenei» paskaidro G. Griezītis. Bez tam jaunā ēka ir aprīkota ar liftu, līdz ar to pieejama arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. «Nodrošinām kvalitatīvu vidi un servisu, jo ir svarīgi, lai cilvēki pie mums justos labi,» tā teic G. Griezītis.

Svarīgākais