Liepājas promenādē šodien sezonu atklāj zivju tirgus

Liepājas promenādē šodien paredzēta zivju tirgus sezonas atklāšana, kurā zvejnieki piedāvās gan svaigas un kūpinātas zivis, gan zivis marinādē un dažādus zivju konservus, aģentūru BNS informēja Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieka palīdze Sabīne Priediena.

Gan liepājniekiem, gan pilsētas visiem dažādas zivis būs iespējams iegādāties jau sestdien agri no rīta. Savukārt restorāna „Fontaine International Steakhouse” šefpavāre Inita Šveida lielajā katlā uz dzīvas uguns gatavos īpašo zivju zupu. Zupu šefpavāre vārīs par godu Liepājas dzimšanas dienai un zivju tirgus sezonas atklāšanai.

„Man patiess prieks, ka līdz ar Liepājas dzimšanas dienu ir iestājies pavasaris, ledus ir atkusis un arī piekrastes zvejnieki var doties jūrā un zivju tirdziņā priecēt liepājniekus un pilsētas viesus ar dažādām jūras veltēm,” norādīja Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Zivju tirgus Liepājas promenādē atklāts pagājušā gada septembra beigās. Tas darbojās ik sestdienu līdz pat novembra beigām. Arī šogad zivju tirdziņš darbosies katru sestdienas rītu pavasarī, vasarā un rudenī. Dažādas jūras veltes – lašus, mencas, butes, reņģes, nēģus un daudzas citas zivis - tirdziņa apmeklētājiem piedāvās zivju pārstrādes uzņēmumi „Vido”, „Kolumbija”, „Libavas zivis” un „Pāvilostas zivis”.

Svarīgākais