Vasara Līvu Akvaparkā sāksies 1. jūnijā

© Ojārs Lūsis

Jau pavisam drīz, 2013. gada 1. jūnijā, Ziemeļeiropā lielākais daudzfunkcionālais ūdens atrakciju un aktīvās atpūtas centrs Līvu Akvaparks atvērs vasaras pludmali un sāks savu 10. vasaras sezonu. Tā būs lieliska!

 Pēc aukstās un ieilgušās ziemas – saulains un silts laiks, dzidrs un tīrs ūdens, kā arī pludmale upes krastā ļaus jauki atpūsties.

Līdz ar sezonas sākumu apmeklētājiem papildus būs pieejams lielais āra baseins un vēl vairāki nobraucieni: Kamikadze, Ģimenes brīvā stila nobrauciens, Ūdens cilpa un Maģiskais trijnieks; savukārt Chewits upes terases gultne kopā ar zem jumta esošo daļu būs divreiz garāka, būs arī unikāla Strūklaku sala un sauļošanās pludmale. Šogad tiks uzstādītas jaunas atrakcijas pašiem mazākajiem. Āra pludmales atrakciju iedarbināšana notiks 1. jūnijā ap plkst. 14.00.

Sākoties vasaras sezonai, mainās Līvu Akvaparka darba laiks un biļešu cenas. Jau no 1. jūnija spēkā stāsies aktīvās sezonas cenas, savukārt no 4. jūnija līdz 1. septembrim akvaparks strādās septiņas dienas nedēļā bez brīvdienām. Āra pludmales tradicionālais darba laiks sāksies stundu vēlāk pēc akvaparka darba laika sākuma un beigsies divas stundas pirms akvaparka slēgšanas. Āra teritorijas darba laiks ir atkarīgs no laika apstākļiem. Visa Līvu Akvaparka teritorija – gan zem jumta esošā, gan zem klajas debess – būs pieejama apmeklētājiem par vienu cenu. Ēdināšanas un foto pakalpojumi nav iekļauti biļetes cenā, tāpēc par tiem jāmaksā atsevišķi. Informācija par tiem atrodama www.akvaparks.lv.

Daudzi brīnās par Līvu Akvaparka popularitāti vasaras laikā, kad parasti atpūšamies pie dabiskiem ūdeņiem. Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs – kur vēl pie mums, Latvijā, vasarā var baudīt Jūrmalas dabu, kas piesātināta ar priežu smaržu, daudzveidīgus priekus ūdenī ar dzeramā ūdens kvalitāti un vienlaikus justies droši. Unikālas atrakcijas, arī pasaules mērogā, un baseinu piemērotība dažāda vecuma apmeklētājiem, profesionāls personāls padara atpūtu Līvu Akvaparkā par neaizmirstamu piedzīvojumu. Atjaunotajā SPA zonā var izbaudīt pirts kompleksa dažādību, atpūsties sāls istabā, ļauties dažāda stipruma ūdens strūklām, kas rada zemūdens masāžas efektu, kā arī pārliecināties par skābekļa vannas pozitīvo ietekmi uz ķermeni.

Esiet laipni lūgti spēcināties Līvu Akvaparkā 2013. gada vasaras sezonā jau no 1. jūnija.

Brauc ar klasi!

Līvu Akvaparks ir kļuvis par kaimiņzemju iedzīvotāju iecienītu ģimeņu atpūtas vietu. Tomēr daudzfunkcionālā ūdens atrakciju parka viena no galvenajām prioritātēm ir pašmāju apmeklētāji. Tiek darīts viss iespējamais, lai ikviens Latvijas iedzīvotājs apmeklētu Eiropā iecienīto atpūtas vietu Līvu Akvaparks.

Pašreiz (līdz 8. jūnijam) Līvu aAvaparkā norisinās akcija Brauc ar klasi!. Tā domāta skolu un koledžu audzēkņiem, ļaujot pedagogiem iesaistīt darbā arī vecāku padomes un, galvenais, iesaistot skolēnus Drošības uz ūdens mēnesī. Arī šogad drošības mēneša ietvaros norisinās konkurss Rīgas pilsētas un reģiona skolu 7.–8. klašu skolēniem Esi drošs – neesi pārdrošs, kurā tiek akcentēta drošība uz ūdens un tā tuvumā, kā arī pareiza rīcība ugunsgrēka gadījumā, drošība uz ielas un mājās un pirmās palīdzības sniegšanas iemaņu apgūšana. Konkursa fināls norisināsies 1. jūnijā pie Līvu Akvaparka.

Līvu Akvaparka sabiedrotie šajā akcijā ir Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Iekšlietu ministrija, Valsts policija un a/s Latvijas gāze.

29. maijā sāksies vasaras sezonas abonementu tirdzniecība. Nopirktais abonements dos tiesības laika posmā no 4. jūnija līdz 1. septembrim četras reizes apmeklēt Līvu Akvaparku un baudīt četru stundu atpūtu. Abonementa cena – 39,00 lati.

Pasākumi 1. jūnijā

- No plkst. 11:00 gaidīsim interesentus uz konkursa Esi drošs – neesi pārdrošs finālu, kurā atjautībā un sportiskā garā sacentīsies 10 skolēnu komandas no Rīgas pilsētas un reģiona skolām.

- Visas dienas garumā līdz plkst. 17:00 ikvienam interesentam būs iespēja fotografēties pie 3D dinozaura un apskatīt glābšanas dienestu automašīnas.

- Muzikālu baudījumu sniegs perkusionists Nils Īle ar grupu Afroambient.

- Plkst. 14.00 Līvu Akvaparka vasaras sezonas atklāšana un āra atrakciju iedarbināšana.

Svarīgākais