Jelgavā vīrietis piekauj pusaudzi par motorollera novietošanu uz gājēju ietves

Jelgavā pirmdien pagaidām nenoskaidrots vīrietis piekāvis kādu pusaudzi par to, ka viņa motorollers atradies uz gājēju ietves.

Jelgavas pašvaldības policijas pārstāve Sandre Reksce aģentūrai BNS pavēstīja, ka saņemts izsaukums uz Māras ielu.

Tur 16 gadu vecs pusaudzis paskaidroja, ka viņam izcēlies konflikts ar nepazīstamu vīrieti, kurš esot viņu sagrābis aiz drēbēm un iesitis pa vēderu, jo viņš pie kāpņutelpas uz gājēju ietves bija novietojis motorolleru.

Policijas ierašanās brīdī vainīgā persona uz vietas neatradās. Kopā ar izsaucēju tika apsekota tuvākā apkārtne, bet vainīgā persona netika atrasta. Tā kā izsaucējam bija fiziska rakstura pretenzijas, viņam tika ieteikts vērsties Valsts policijā ar iesniegumu.

Savukārt Pasta ielā otrdienas naktī pamanīta sirmgalve, kura gulēja sabiedriskā transporta pieturā. Noskaidrojies, ka 83 gadus vecā kundze vēlas nokļūt savā dzīvesvietā - Jaunsvirlaukas pagastā, bet autobusi atsākšot kursēt tikai no rīta. Sirmgalve nogādāta nakts patversmē.

Latvijā

Latvijas Studentu apvienība (LSA) šodien sarunās ar Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) un Finanšu ministrijas (FM) pārstāvjiem vienojusies par kompromisu nākamgad palielināt "Studētgoda" stipendiju no 175 uz 180 eiro, palielinot arī stipendijas pretendentu maksimālo ienākumu slieksni, aģentūrai LETA pavēstīja LSA pārstāve Evelīna Tīna Circene.

Svarīgākais