Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Reģionos \ Jēkabpils

Labākie risinājumi īstajā laikā un vietā

© Ojārs Lūsis

Ikviens auto īpašnieks zina – lai braucamais būtu nevainojamā tehniskā stāvoklī, tā aprūpe jāuztic profesionāļiem. Jēkabpiliešiem šajā ziņā ir paveicies, jo Jēkabpils autocentrs jebkuras problēmas atrisinās un novērsīs ļoti augstā kvalitātē.

Vai tā būtu ikdienišķa auto apkope vai pamatīgāks remonts, meistari ir gatavi darbam!

SIA Jēkabpils autocentrs ir dibināta 2004. gadā, kad SIA Līvānu autocentrs izlēma paplašināt savu darbību. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir plašs auto apkopes un remonta serviss, kā arī jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība. SIA Jēkabpils autocentrs piedāvā visplašāko modeļu klāstu no pasaulē atzītiem ražotājiem Hyundai un Mitsubishi, kā arī dažādus mazlietotus automobiļus. Pirms jaunas automašīnas iegādes klientiem ir iespēja veikt izmēģinājuma braucienus. Savukārt, kad auto jau iegādāts, tā īpašniekam tiek garantēts pilns pēcpārdošanas serviss, respektīvi, apkopes un remonti garantijas laikā.

Jēkabpils, Līvānu un Daugavpils autocentri ir vieni no nedaudzajiem Bosch Car service autoapkopes centriem Latvijā un vienīgie Latgales reģionā. Līdz ar to autoservisi simbolizē uzticamību un kompetentas konsultācijas par jebkuras markas automašīnu. Jēkabpils autocentra Bosch servisa darbinieki ir sertificēti Bosch apmācības centros, kas ļauj izmantot atbilstošas diagnostikas iekārtas un ekskluzīvas augstākās kvalitātes rezerves daļas. Bosch autoservisa speciālisti veic datorizētu diagnostiku un izmanto ekspertu pieredzi, lai atrastu problēmas cēloni un optimizētu dzinēja darbību. «Atbraucot pie mums uz autocentru, jūs konsultēs autocentra pieņēmēji, kas ir kompetenti speciālisti savā jomā, un pārrunās ar jums, ieteiks veicamos darbus un rezerves daļu nomaiņu jūsu automašīnai,» stāsta SIA Jēkabpils autocentrs rīkotājdirektors Kaspars Rimicāns. Bosch autoserviss simbolizē augstākās klases klientu apkalpošanu, labas cenas un zināšanas par visām transportlīdzekļu markām. Teicamā pakalpojumu un preču kvalitāte ir autocentra un Robert Bosch GmbH ilggadējās sadarbības rezultāts.

SIA Jēkabpils autocentrs piedāvā ļoti augstā līmenī organizētu virsbūvju remontu, tajā skaitā virsbūves taisnošanu, metināšanu un krāsošanu. Šiem darbiem nepieciešama īpaša precizitāte un pieredze, tāpat liela nozīme ir virsbūves remontdarbu aprīkojumam. Jēkabpils autocentrā automašīnu krāsošana tiek veikta krāsošanas kamerā, kas nodrošina 100% augstu krāsošanas kvalitāti. «Virsbūves remonta meistari strādā komandā jau ilgus gadus sertificēta auto krāsošanas speciālista vadībā,» uzsver K. Rimicāns. Automašīnu krāsošana ir ne tikai ārējā izskata atjaunošana, bet arī virsbūves aizsardzība pret ārējās vides iedarbību. Izmantojot Eiropā izgatavotus augstvērtīgus, kvalitatīvus krāsošanas materiālus, kas, pēc speciālistu atsauksmēm, ir vislabākie tirgū, iespējams iegūt krāsas pārklājumu, kas ir tikpat izturīgs un kvalitatīvs kā jaunam auto.

«Izmantojiet mūsu plašās zināšanas par automašīnu apkopi – mums ir eksperti visās jomās! Automobiļa tehniskā apkope nedrīkst aprobežoties tikai ar eļļas un filtru nomaiņu. Tajā ietilpst arī dzinēja darbības un ritošās daļas pārbaude, kā arī dažādu citu automašīnas ierīču pārbaude,» iesaka K. Rimicāns. Tas nebūt nav daudz prasīts, lai uz ceļa justos droši un auto izskatītos kā jauns arī pēc vairāku gadu braukšanas.

***

SIA Jēkabpils autocentrs

• Tālr.: +371 29257162;

+371 65207261

• Tālr.: +371 20207175;

+371 65207264

• Epasts:

info@jekabpilsautocentrs.lv

• Adrese: Jāņa Akurātera iela 5, Jēkabpils

• www.jekabpilsautocentrs.lv

Līvānos

• Tālr.: +371 26398272;

+371 65381802

• Epasts:

info@livanuautocentrs.lv

• Adrese: Fabrikas iela 2a, Līvāni

• www.livanuautocentrs.lv

Daugavpilī

• Tālr.: +371 65420311;

+371 29429906

• Fakss: +371 65420312

• Epasts:

info@daugavpilsautocentrs.lv

• Adrese: 1. pasažieru 4, Daugavpils

• www.daugavpilsautocentrs.lv