Carnikavā apspriedīs ieceri būvēt jaunus aizsargdambjus

Carnikavā otrdien notiks sabiedriskā apspriešana, kurā iedzīvotāji varēs izteikt savu viedokli par pašvaldības ieceri rekonstruēt pretplūdu būvi, kā arī jaunu pretplūdu aizsargdambju būvniecību Siguļu ciemā, Gaujas ciemā un zemesgabalos "Poči" un "Jaunzemnieki".

Dome norādījusi, ka būtu jāveic rekonstrukcija pretplūdu būvei zemesgabalā "Titkāni", bet jaunas pretplūdu būves būtu jāuzbūvē zemesgabalos "Atpūtas iela 20" un "Jomas".

Lai novērstu ikgadējos iespējamos plūdus, būtu jāuzbūvē jauni aizsargdambji Siguļu ciemā, Gaujas ciemā un zemesgabalos "Poči" un "Jaunzemnieki".

Iedzīvotāji savu vērtējumu un priekšlikumus varēs izteikt Carnikavas pamatskolas aktu zālē plkst.18, kā arī iedzīvotāji var aizpildīt aptaujas anketas, kuras pieejamas pašvaldības mājaslapā, bet drukātā formā – pašvaldības ēkā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais