Alūksnes novadā notiks piektais gaisa balonu festivāls

Alūksnes novadā piektdien un sestdien piekto reizi notiks gaisa balonu festivāls "Liepna no putna lidojuma", kura laikā paredzēti trīs lidojumi.

Festivāla laikā paredzēti trīs lidojumi – piektdienas vakarā un sestdienas rītā Liepnas pusē, bet sestdienas vakarā lidojumi notiks Alūksnes novadā. Lidojumi, kā arī vakara spīdēšana gan būs iespējama tikai tad, ja būs piemēroti laika apstākļi.

Paredzēts, ka pasākuma otrajā dienā no plkst.17.30 līdz 19.30 notiks gaisa balonu sacensības pāri Alūksnei. Informāciju par lidojuma gaitu interesenti varēs saņemt plkst.17.30 pie pašvaldības administratīvās ēkas Dārza ielā 11.

Savukārt pēc sacensībām plkst.21 laukumā pie bānīša stacijas labos laika apstākļos būs vērojama arī gaisa balonu spīdēšana.

Plānots, ka gaisa balonu festivālā Liepnā un Alūksnē viesosies pieci vai seši gaisa baloni no vairākiem sporta klubiem.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais