Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Daudzveidīgas atpūtas piedāvājums

© Ojārs Lūsis

Aizvien vairāk cilvēku, izvēloties brīvā laika pavadīšanas iespējas, dod priekšroku kvalitatīvai atpūtai piemērotā un mūsdienīgā vidē.

Jaunus un pozitīvus iespaidus jebkurā gadalaikā iespējams gūt Reiņa trasē – vasaras sezonā apgūt elitāro golfa spēli, doties izbraucienā ar velosipēdu, uzspēlēt dažādas sporta spēles vai sarūpēt pikniku, savukārt ziemā izbaudīt slēpošanas un kameršļūkšanas priekus. Šis sporta un atpūtas objekts attīstās un pilnveidojas ik gadu, un tas paver arvien plašākas iespējas aktīvai atpūtai gan individuāli, gan kopā ar ģimeni vai draugu un kolēģu kompānijā.

«Aizvadītā vasara šogad izdevās ļoti aktīva, un arī rudeni pavadām tādā pašā noskaņojumā. Strauji attīstījies golfs, kurā nepārtraukti investējam līdzekļus, lai sasniegtu visaugstāko kvalitāti,» stāsta trases saimniece Līva Legzdiņa. Reiņa trase var lepoties ar ļoti interesanta reljefa deviņu bedrīšu golfa laukumu. Tādējādi spēlētājiem ir iespēja izjust dažādu augstuma atšķirību ietekmi uz spēli. Sadarbībā ar Latvijas Golfa federāciju tiek īstenota junioru apmācība, kas ir bez maksas. Nodarbības vada Latvijā atzītais golfa treneris Valdis Liepiņš.

Reiņa trases komplekso pakalpojumu klāstu labprāt izmanto dažādi uzņēmumi, jo šeit iespējams sarīkot seminārus ar plašām multimediju iespējām, banketus un korporatīvos pasākumus, iekļaujot dažādas aktivitātes svaigā gaisā. «Mūsu šāgada jaunums ir divas jaunas brīvdienu mājas, kas kopā ar jau esošo atpūtas kompleksu ļauj vienlaikus uzņemt un izguldīt 50 viesus. Turklāt abas mājas ir pilnībā pielāgotas dzīvošanai ilgāk par vienu dienu – tajās ir virtuve, dzīvojamā zona, sauna. Viesi, kuri pie mums ieradušies no citām valstīm, to atzīst kā milzīgu priekšrocību, jo pēc tik tāla ceļa mērošanas vēlas izbaudīt nesteidzīgu, vairāku dienu ilgu atpūtu,» saka L. Legzdiņa.

Jaunumi un patīkami pārsteigumi sagaidīs arī slēpotājus, snovbordistus un distanču slēpotājus. Atjaunots nomas inventārs, un plānots paplašināt nomas mājas telpas, lai padarītu tās ērtākas, paātrinātu apkalpošanas procesu, kā arī rastu iespēju uzlabot katru gadu iecienīto bērnu slēpošanas skoliņu. Jāpiebilst, ka par bērnu labsajūtu trases saimnieki domājuši jo īpaši. Bērnu parkam sarūpētas jaunas figūras un uzstādīts slēpošanas karuselis, lai uz kalna pavadītais laiks būtu patiesi interesants. Atjaunots arī kameršļūkšanas kameru klāsts, ko labprāt izmanto gan bērni, gan pieaugušie.