Pēc sešu Baldones novada domes deputātu pieprasījuma lems par mēra atbrīvošanu no amata

Seši Baldones novada domes deputāti pieprasa novada priekšsēdētājas Karīnas Putniņas (Reģionu partija) atbrīvošanu no amata, savukārt Putniņa deputātu pārmetumus noraida.

"Pilsoniskā savienības" (PS) Baldones nodaļas vadītājs Artis Puriņš aģentūrai BNS pastāstīja, ka par Putniņas atbrīvošanu no amata lems trešdien. Putniņas atbrīvošanu no amata atbalsta seši domes deputāti, kuri pārstāv PS. Domē pavisam ir 15 deputātu.

Deputāti pārmet domes priekšsēdētājai autoritatīvu vadības stilu un pastāvīgu sava viedokļa uzspiešanu, nespēju nodrošināt kvalitatīvu Baldones novada domes lēmumprojektu sagatavošanu un esošo likumu neievērošanu.

Puriņš uzskata, ka novada priekšsēdētāja īpaši bezatbildīgi attiecoties pret Baldones tūrisma objektiem un nacionālajām bagātībām, tostarp Baldones kūrorta jautājumu, nerisinot to Baldones iedzīvotāju labā.

Aģentūrai BNS Putniņa teica, ka deputātu apgalvojumi ir nepatiesi. "Viņu izteikumi ir nepatiesi, tie ir tikai apgalvojumi bez reāliem faktiem," komentēja Putniņa.

Viņa arī noraidīja pārmetumus par nepietiekamu Eiropas Savienības fondu līdzekļu izmantošanu, jo vairāku gadu laikā novadā esot realizēti lieli projekti. Viņa sevi neuzskata par autoritatīvu vadītāju, jo katram esot tiesības paust savu viedokli.

Svarīgākais