Liepāju apmeklēs skolotāju delegācija no Taizemes

Liepājā piektdien viesosies 12 skolotāju delegācija no Taizemes.

Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone aģentūrai BNS pavēstīja, ka vizītes ietvaros viesi apmeklēs Draudzīgā aicinājuma Liepājas 5.vidusskolu un 8. vidusskolu, kā arī domē tiksies ar pilsētas pašvaldības un Izglītības pārvaldes pārstāvjiem.

Taizemes delegācijas sastāvā ir gan pedagogi, gan skolu direktori. Taizemes pārstāvju vizītes mērķis Latvijā ir veicināt kontaktu attīstību, sekmēt informācijas apmaiņu un veicināt jauniešu apmaiņu.

Vizīte notiek AFS programmas ietvaros. Tā ir starptautiskās apmaiņas programma, kas darbojas arī Latvijā. Vizīti organizē „AFS Latvija” jauniešu apmaiņas programmas.

Skolotāji no Taizemes Latvijā viesojas no 30.marta līdz 12.aprīlim, lai iepazītu Latvijas skolu sistēmu, tiekoties ar skolotājiem, skolēniem un pašvaldību pārstāvjiem. Viesi arī vēlas iepazīt latviešu kultūru, kā arī iepazīstināt interesentus ar savu valsti.

Latvijā

Ekonomikas ministrija (EK) saskaņošanai virzījusi rīkojuma projektu, kas paredz piešķirt 81 248 eiro Patērētāju tiesību aizsardzības centram (PTAC) par tūrisma operatora SIA "Fisom" ceļotāju repatriāciju, liecina informācija Tiesību aktu portālā.

Svarīgākais