Daugavpilī atkritumu konteinerā atrastais zīdainis piedzimis dzīvs

Daugavpilī svētdienas rītā atkritumu konteinerā atrastais zīdainis piedzimis dzīvs, un viņam nav bijuši miesas bojājumi.

Tas izriet no sākotnējā eksperta atzinuma, aģentūrai BNS apstiprināja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Inguna Pužule un piebilda, ka policija izmeklēšanā turpina noskaidrot bērna īstos nāves cēloņus.

Puisēns svēris gandrīz trīs kilogramus.

Jau ziņots, ka svētdienas rītā ap plkst.8 kāds Jelgavas ielas 23. nama iedzīvotājs, iznesot atkritumus, konteinerā pamanīja jaundzimuša bērna līķi. Mirušais bija tā sasalis, ka sākotnēji nebija iespējams noteikt pat tā dzimumu.

Policija sākusi kriminālprocesu.

Policija aicina ikvienu, kuram ir informācija par šo gadījumu, zvanīt pa tālruņiem 65403302, 112 vai anonīmo tālruni 65403399.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.