Milzu izmēra krusa iznīcina automašīnu

© Ieva Zemīte

Milzu izmēra krusa Apguldē, Naudītes pagasta, Dobeles novadā sabojājusi mašīnu. Cilvēki šokā!

Mašīnas priekšējais stikls, priekšējie lukturi iznīcināti lupatās, zīme norauta un to visu izdarījusi pār Latviju pārskrējusie vētra ar krusas graudiem 3 centimetru izmērā!

Arī Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē ziņo par ievērojamiem bojājumiem. “Šodien īsi pirms plkst. 12.00 plosījās nepieredzēti spēcīgs negaiss, nodarot būtiskus postījumus tūrisma infrastruktūrai un mežaudzēm. Pastaigu takas apmeklētājiem šobrīd nav drošas - parks ir slēgts līdz postījumu apzināšanai un bīstamo koku novākšanai. Prognozējam, ka sestdien apmeklētāji varēs atgriezties parka takās. Informēsim par notikumu attīstību.”

Savukārt Jaunpils pils logi ir vienkārši izsisti un nodarīti citi postījumi, “facebook.com” raksta Jaunpils pils norādot, ka meklē talciniekus un pils krogs un pils būs slēgti šodien 7.augustā un rīt 8.augustā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.