Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Nepaej garām priekam – restorāns "Putnu dārzs"

© Publicitātes foto

Jelgavas pilsētas centrā pie viesnīcas Jelgava atrodas lielisks restorāns-bārs Putnu dārzs ar brīnišķīgu āra terasi, kurā iespējams sēdēt dīvānā vai šūpuļkrēslā, vērojot brīnišķīgu ainavu ar jauni veidoto franču dārzu.

Izvēle var būt par labu arī Zvaniņu zāles kompleksam ar vasaras dārzu un strūklaku, kurā saulstaru atspīdumi ūdenslāsēs rada mājīgu un mīlestības pilnu sajūtu. Šī vieta ļoti piemērota kāzu ceremonijām, dzimšanas dienu, kristību vai jebkuru citu dzīves notikumu svinībām. Kamēr pieaugušie aizņemti ar sarunām, maltītes un atmosfēras baudīšanu, tikmēr bērni rotaļājas turpat blakus tiem īpaši izveidotā rotaļu laukumā. Nākotne solās būt pavisam spoža, dažādu pasākumu būs vēl vairāk, it īpaši iepriecinot restorāna mazos viesus - saucot ciemos animatorus, uzstādot piepūšamās atrakcijas. Ikdienā ir iespēja spēlēt pingpongu un rotaļāties ar daudzām jo daudzām rotaļlietām.

Izpalīdzīgā un profesionālā restorāna komanda vienmēr ir gatava jauniem pārsteigumiem, lai viesi var justies laimīgi, jo šeit patiešām ir viss, ko sirds kāro. Patlaban iespējams noīrēt brīnišķīgus VIP namiņus āra terasē, kas var uzņemt līdz pat 16 personām. Pieejamas arī Zelta, Zvanu, Stikla un Brokastu zāles, kur iespējami dažādi semināri un jebkāda cita veida pasākumi līdz pat 70 personām. Restorāns lepojas ar lielo dažādību un spēju pielāgoties jebkura pasākuma formātam un cilvēku skaitam.

Restorāns Putnu dārzs sev izvirzījis ambiciozu mērķi: «Pakāpeniskiem soļiem dosimies līdzi nākotnes tendencēm, līdz kļūsim par vienu no Latvijā pazīstamākajiem restorāniem.»