Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

"Hotel Jūrmala SPA" sāk saunu un baseinu centra "Wellness Oasis" rekonstrukciju

© Publicitātes foto

Šī vasara nāk ar labām ziņām Hotel Jūrmala SPA saunu un baseinu centra cienītājiem – 4. jūnijā sākas centra rekonstrukcija, kas noslēgsies jau 13. augustā. Līdz ar to kopš 2005. gada atvērtais centrs, kas gadā vidēji uzņem ap 50 000 apmeklētāju, pilnībā tiks atjaunots un papildināts ar jaunām iespējām un pakalpojumiem, vienlaikus iegūstot mūsdienīgāku vizuālo noformējumu un tehnoloģiskos risinājumus.

Domā par mazuļiem un komfortu

Hotel Jūrmala SPA pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla-Bula stāsta: «Saunu un baseinu centrs ir atvērts vienlaikus ar viesnīcu. Klientu plūsma tajā ir ievērojama, un, neskatoties uz ikgadējiem kosmētiskajiem remontiem, ar laiku centrs, kurā ir ievērojama cilvēku plūsma, noveco gan fiziski, gan morāli. Tāpēc esam pieņēmuši lēmumu veikt pilnu centra rekonstrukciju, lai mūsu klienti šeit justos vēl labāk. Vienlaikus ieviesīsim arī jaunas iespējas, piemēram, mazuļu baseinu, jo līdz šim mazajiem nebija sava stūrīša. Bērni ir radoši un vienmēr atrada, kur paspēlēties - sākot no kontrastbaseiniņiem ar oļiem, līdz baseinam tvaika pirtī. Tagad mazajiem būs sava rotaļu vieta, kurā vecāku klātbūtnē varēs spēlēties arī pavisam maziņie.»

JAUNUMI. «Tagad centrā būs arī masāžas kabinets, kur saunu un baseina centra apmeklētāji uz vietas varēs saņemt masiera pakalpojumus un sauļoties solārijā,» uzsver Kristīne Štāla-Bula / Publicitātes foto

Rekonstrukcijas laikā tiks radīts ne tikai bērnu baseins, bet viena no esošajām pirtīm tiks piemērota vecākiem ar bērniem. Papildus tiks izveidota vēl viena tvaika pirts, jo tieši tvaika pirtis ir centrā vispieprasītākās. Tagad centrā būs arī masāžas kabinets, kur saunu un baseina centra apmeklētāji uz vietas varēs saņemt masiera pakalpojumus un sauļoties solārijā. Līdz šim šos pakalpojumus piedāvāja tikai SPA un skaistumkopšanas centrā.

PĒC REKONSTRUKCIJAS centra būtība nemainīsies - centra koncepts saglabāsies, jo ļoti daudziem tas šķiet pievilcīgs, taču būs labāk, skaistāk, mūsdienīgāk / Publicitātes foto

Dāvanu karšu termiņu pagarinās

Vasara par projekta realizācijas laiku nav izvēlēta nejauši, bet gan likumsakarīgi - kad ārā labs laiks, centrā apmeklētāju ir mazāk - cilvēki labprāt izvēlas atpūtu pludmalē. Kristīne teic: «Mēs ļoti ceram, ka vasara būs saulaina un viesnīcas klienti neizjutīs neērtības līdz ar saunu un baseinu centra rekonstrukciju. Vēlos nomierināt arī tos, kuri kāda iemesla dēļ nav izmantojuši iegādātās dāvanu kartes - to derīguma termiņš tiek pagarināts par rekonstrukcijas laiku - tātad, ja, piemēram, dāvanu kartes derīguma termiņš beidzas jūlijā, tad droši to varēs izmantot līdz pat oktobrim. Aicinu visus esošos un potenciālos klientus, kam tuvas ūdens procedūras un pirtis, nākt pie mums pēc rekonstrukcijas pabeigšanas, kas ieplānota 13. augustā. Jūs sagaidīs jauns, skaists, pilnveidots un moderns saunu un baseinu centrs.»