Daudzfunkcionāls un stabils

© Ojārs Lūsis

SIA Talsu centrs pirmoreiz savas durvis apmeklētājiem vēra pirms 10 gadiem – 2000. gada 2. septembrī."10 gadi uzņēmumam ir pietiekami nobriedis vecums un labs stabilitātes rādītājs," saka SIA Talsu centrs valdes loceklis Guntis Jansons.

Aizvadītajos gados tirdzniecības centrs ir vairākkārt mainījies un paplašinājies, kļūstot par vietu, kur var ne tikai iepirkties laikam līdzi ejošos veikalos, bet arī apmeklēt bezmaksas kultūras pasākumus un izstādes.

Apaļo jubileju Talsu centrs svinēs 1. septembrī – kā katru gadu ar plašu svētku kultūras programu. Piedalīsies Talsu novada mākslinieki, jaunie talanti un Latvijā pazīstami mākslinieki talsenieki.

Teju, teju sāksies vasara un līdz ar to – karstākais kāzu laiks. SIA Talsu centrs vēlas iepriecināt un pārsteigt jaunos pārus, tāpēc rīko akciju ar nosaukumu Tuvāk debesīm, balvā – romantiska fotosesija uz Talsu centra jumta naksnīgajās debesīs.

Vaicāts, cik stabili jūtas uzņēmums, tā vadītājs G. Jansons stāsta: "Apmeklētāju skaits ir nedaudz samazinājies, tāpat arī cilvēku piktspēja, tomēr žēlabām nav pamata. Protams, gandarījums būtu lielāks, ja nebūtu krīzes! Lielākā daļa īrnieku turpina līdzšinējo sadarbību, šogad līgumu par sešiem gadiem pagarinājis lielākais nomnieks – Rimi.

Svarīgākais