Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Gulbenes katoļu baznīca 20. jubilejā izsludina radošu konkursu

© Publicitātes foto

Gulbenes katoļu baznīcas (Gaitnieku ielā 14) 20.jubilejas gads ir cieši saistīts ar neatkarīgās Latvijas valsts simtgadi. Draudze uzsvēr šo kopsakarību un ir izsludinājusi konkursu "Skaista ir mana Latvija, un šeit ir mana baznīca", kurā ir aicināti piedalīties ne tikai draudzes locekļi, bet ikviens interesents.

Konkursa dalībnieki ir aicināti atspoguļot savu individuālo Latvijas valsts un Gulbenes katoļu baznīcas redzējumu visplašākajā izpratnē.

Bērni, kā uzskata draudze, vislabāk savu redzējumu varēs paust zīmējumos. Jaunieši no 13 līdz 20 gadiem tiek aicināti konkursam iesniegt savas tematiskās fotogrāfijas (katrs 1 līdz 3 attēlus personiski vai elektroniski).

Pieaugušie tiek lūgti sacerēt dzeju. Šis rosinājums attiecināts uz ikvienu dzejas autoru, kurš sasniedzis pilngadību neatkarīgi no vecuma un pieredzes un kurš nav izdevis savu dzejas krājumu. Jāiesniedz iepriekš nepublicēti dzejoļi; iesniedzot dzejoli vērtēšanai, autors uzņemas pilnu atbildību par to, ka iesniegtais ir oriģināldarbs. Konkursa darbus (dzeju un fotogrāfijas) var sūtīt elektroniski uz e-pastu "andrstok@gmail.com" vai personīgi atnest uz baznīcu līdz 1.aprīlim. Konkursa beigās visskaistākie mākslas darbi būs apbalvoti.