Ar mājokļa apdrošināšanu pavadi vasaru bez liekām raizēm!

© Publicitātes foto

Vasaras periodā cilvēki tiecas arvien vairāk laika pavadīt ārpus telpām, pievērsties dārza darbiem, ēdienu grilēšanai uz uguns, dažādiem izbraukumiem, riteņbraukšanai un citām aktivitātēm. Gjensidige Latvija Saldus klientu apkalpošanas centra vadītāja Baiba Kesmina aicina ikvienu rast laiku un parūpēties par sava mājokļa drošību – novērtēt aktuālākos drošības riskus un veikt nepieciešamās darbības, lai tos mazinātu.

Sabiedrībā diemžēl nereti valda uzskats, ka mājokļu apdrošināšana ir ļoti dārga un to var atļauties iegādāties tikai turīgi cilvēki. «Patiesībā apdrošināšanas izmaksas 50 m2 dzīvoklim vairumā gadījumu svārstās no trīs līdz desmit eiro mēnesī, atkarībā no īpašuma vērtības. Iegādājoties mājokļa apdrošināšanu, tā īpašnieks pasargā sevi no papildu izdevumiem nelaimes gadījumos, jo apdrošināšana segs radušos zaudējumus,» stāsta B. Kesmina.

Gjensidige Latvija piedāvātā īpašuma apdrošināšanas polise - MAXI polise - piedāvā visu risku īpašuma - mājas vai dzīvokļa - apdrošināšanu, mantas, civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un nelaimes gadījumu apdrošināšanu, kā arī bezmaksas diennakts palīdzības servisu - MAXI meistaru, kas nodrošinās negadījuma seku primāru novēršanu jebkurā vietā Latvijā. Visu risku polise ir efektīvs veids, kā pasargāt sevi un tuviniekus no liekām raizēm, jo tā paredz maksimālu nodrošinājumu pret sevis vai citu pušu radītajiem zaudējumiem īpašumam un tajā esošajai mantai.

Ar MAXI polises palīdzību iespējams novērst dažādus zaudējumus, kas radušies nelaimes gadījumu rezultātā. Piemēram, ja prombūtnes laikā mājoklis ir apzagts vai izdemolēts, tiks segti ne tikai zudušās mantas izdevumi, bet arī izdevumi piespiedu atgriešanās gadījumā no ārzemēm. Ja, pārbīdot mēbeles, sienām radušies bojājumi vai mašīnas novietošanas laikā persona iebraukusi garāžas vārtos, arī tad apdrošinātājs nāks palīgā. Būtiski zināt, ka ar šādu visu risku polisi tiks apdrošināts ne tikai nekustamais īpašums, bet arī manta, kas atrodas tajā. Tādēļ, ja no pagalma būs nozagta zāles pļaujmašīna vai elektrotraucējumu rezultātā sabojāts dators vai cita veida elektriskā ierīce, tad to labošanas vai jaunas ierīces iegādes izmaksas tiks segtas no apdrošinātāja puses.

Interese par mājokļa apdrošināšanu un polišu cenām aizvien pieaug. Tas liecina, ka cilvēku izpratne par tās nepieciešamību palielinās. Arī lauksaimniecības arvien biežāk tiek apdrošinātas, lai mazinātu iespējamās sekas, kas var rasties dabas stihiju, applūšanas, ugunsgrēku un trešo pušu radītu bojājumu rezultātā. Gjensidige Latvija Saldus klientu apkalpošanas centra Baiba Kesmina skaidro: «Par sava mājokļa drošību katrs ir atbildīgs pats. Drošība sākas ar risku apzināšanu - novērtēt, kādā stāvoklī ir santehnika, elektroinstalācija, aizsardzības iekārtas pret zādzībām un katra ikdienas paradumi mājoklī. Lai arī kā mēs ikdienā domātu par drošību un censtos paredzēt jebkuru notikumu scenāriju, bieži tomēr gadās arī negaidītas lietas. Tāpēc prātīgāk ir domāt ne tikai par paredzamo, bet arī par neparedzamo un saglabāt sirdsmieru ikdienā.»

***

Par ADB Gjensidige

ADB Gjensidige ir Norvēģijas vadošās apdrošināšanas kompānijas meitasuzņēmums, kas Baltijas valstīs veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Gjensidige Latvija ir viena no TOP3 vadošajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā, un tā piedāvā visus nedzīvības apdrošināšanas veidus. Gjensidige Latvija piedāvā saņemt konsultācijas, piedāvājumus, pieteikt atlīdzību vai iegādāties visa veida nedzīvības apdrošināšanu internetā - gjensidige.lv, kā arī 17 pārstāvniecībās un klientu apkalpošanas centros visā Latvijā.

Piesakieties bezmaksas konsultācijai pie speciālista:

Gjensidige Latvija Saldus klientu apkalpošanas centrs

Striķu ielā 2. Tālrunis 63881416



Svarīgākais