Tirdzniecības centrs Šokolāde turpina attīstīties

Tirdzniecības centrs Šokolāde Siguldā. Četrdesmit tirdzniecības vietas piedāvā daudzveidīgu preču sortimentu, nodrošinot siguldiešiem un pilsētas viesiem iepirkšanās un ēdināšanas piedāvājumu. Tajā darbojas paaugstināta komforta kinoteātris Kino Lora © Ojārs Lūsis

Tirdzniecības centrs Šokolāde Siguldā sniedz iespēju gan iepirkties, gan izklaidēties, gan ieturēt gardu maltīti. Šokolāde ir tirdzniecības centrs ar īpašu atmosfēru, kurā pēdējā laikā noritējušas patīkamas pārmaiņas.

Par tirdzniecības centra Šokolāde izklaides magnētu, kas piesaista skatītājus no visas Latvijas, ir izveidojies kinoteātris Kino Lora. Tajā iespējams skatīties jaunākās kinofilmas izcili komfortablos apstākļos. Kino Lora ir vienīgais kinoteātris Latvijā, kurā klienti tiek apkalpoti sēdvietās, sniedzot iespēju pasūtīt un baudīt uzkodas un kokteiļus seansa laikā.

Oktobra sākumā Kino Lora tika atklāta trešā kinozāle, kurā veiktas dažādas inovācijas, lai nodrošinātu vēl lielāku komfortu seansa laikā. Proti, jaunās zāles 87 sēdvietas ir aprīkotas ar nelielu apgaismojumu ērtākai ēdiena baudīšanai un sensora pogu viesmīļa izsaukšanai. Ar trešās kinozāles atklāšanu darbu uzsāk arī modernizēta mājaslapa www.kinolora.lv, turpmāk nodrošinot iespēju biļetes iegādāties internetā.

«Trešās kinozāles atklāšana ir būtisks solis ne vien Kino Lora, bet arī tirdzniecības centra Šokolāde attīstībā, jo kinoteātris piesaista daudzveidīgu klientu plūsmu no dažādiem reģioniem,» informē tirdzniecības centra Šokolāde apsaimniekotājs un attīstītājs SIA Loras nami izpilddirektors Kaspars Ķepals.

Tirdzniecības centrā Šokolāde ir 40 tirdzniecības vietu, nodrošinot plašu sortimentu. To novērtē gan vietējie siguldieši, gan tirdzniecības centra Šokolāde apmeklētāji no tuvējiem reģioniem un pilsētas viesi. Tirdzniecības centra Šokolāde apģērbu un aksesuāru veikalos pieejams piedāvājums gan sievietēm, gan vīriešiem, gan jauniešiem un bērniem, tajā skaitā outlet veikalu piedāvājums. Tirdzniecības centrā Šokolāde mājvietu raduši gan pazīstamu zīmolu veikali, piemēram, pārtikas veikals Rimi, Zvaigznes grāmatnīca, optikas salons Outlet Optika, apakšveļas veikals Rosme, jauniešu apģērbu veikals Meta, gan tuvējo uzņēmēju attīstītas tirdzniecības vietas: Latvijas ražojumu dāvanu veikals Pērle, sieviešu apģērbu veikali Korine, Klasika, vīriešu apģērbu veikali Moda Mix un Fenomens, galantērijas veikals Ēdene, outlet veikals Gate One, bērnu lietu veikals Bēbis un daudzas citas tirdzniecības vietas.

Tirdzniecības centrs Šokolāde ir iecienīta vieta, kur baudīt gardu maltīti, piemēram, suši kafejnīcā Šokolāde un iecienītus ēdienus no dažādu valstu virtuvēm picērijā Čili Pica. Tējas un kafijas cienītājus iepriecinās dzērienu izvēle kafejnīcā Dāmu sala, savukārt saldummīļus gaidīs tikko ceptas Gustavbeķerejas smalkmaizītes.

Latvijā

Finanšu ministrija (FM) ir sagatavojusi un iesniegusi saskaņošanai Solidaritātes iemaksas likumu, kas nosaka pienākumu Latvijā reģistrētām kredītiestādēm, kā arī citu valstu kredītiestāžu filiālēm Latvijā veikt solidaritātes iemaksu.