TC Dauga – apmeklēts un iemīļots

© Ojārs Lūsis

Pagājis pusgads, kopš durvis apmeklētājiem vēris tirdzniecības centrs Dauga Ogrē – šajā laikā to apmeklējis jau vairāk nekā miljons cilvēku. Daži jautājumi veikala vadītājai Sandrai Greizei.

– Vai neilgajā pastāvēšanas laikā ir izdevies iekarot pircēju lojalitāti?

– Viennozīmīgi, un to varam apgalvot, zinot ļoti augsto apmeklētāju interesi. Mēs esam lepni, ka mums ir jau vairāk nekā 2000 Daugas draugu. Par Daugas drauga kartes īpašnieku var kļūt, aizpildot anketu TC vai mājas lapā www.tcdauga.lv. Daugas draugi pirmie saņem informāciju par pasākumiem tirdzniecības centrā vai uzzina par cenu akcijām un citiem jaunumiem.

– Kas, jūsuprāt, ir noteicošie faktori, kas pievilina pircējus tieši Daugai?

– Tā kā Dauga atrodas liela, svarīga ceļa malā līdz ar to ir ērta piekļūšanai autobraucējiem, otrkārt - plašs preču sortiments par patīkamām cenām un viss tas atrodas zem viena jumta.

– Kuri ir populārākie zīmolu veikali Daugas telpās?

– Šobrīd centrā ir pārstāvēti tādi visā Latvijā pazīstami zīmoli kā Maxima xx, RD Electronics, Pet Center, Domoextra, Superlats, Jāņa Rozes grāmatnīca, Jahonts, Bravo Optika, LMT un Tele 2...

Kuplā skaitā un ar salīdzinoši nelielu tirdzniecības platību ir vairāki Latvijas produktu ražotāji un tirgotāji: Sierštelle, Ķekavas broileri, Daugava, Dzintars, Rīgas ziepju manufaktūra...

Savukārt kafejnīcā saimnieko Ozoliņa konditoreja ar visgaršīgākajām ābolkūkām un krēmšnitēm šaipus Daugavai.

– Vai tagadējā ekonomiskajā situācijā attaisnojas šā tirdzniecības centra pastāvēšana?

– Darbs pie šā projekta ir teicami sācies, paveiktais iepriecina un mudina strādāt vēl labāk. Jau tagad saprotam, ka projekts nespēs sevi atpelnīt plānoto 10 gadu laikā, bet visādā ziņā ir sevi attaisnojis – ir cilvēkiem vajadzīgs un ar labām nākotnes perspektīvām.

Vienmēr pa ceļam!

Stāsta Dace Tribocka no Ogres TV: "Līdz ar Daugas ienākšanu Ogrē veidojas jaunas tradīcijas. Kā viens no veiksmīgākajiem Daugas iniciētajiem projektiem jāatzīmē Latvijas ražotāju preču tirdziņš, kas aizvadītajā gadā tika rīkots 18. novembra noskaņās. Ļoti ceram, ka tas kļūs par labu tradīciju, jo tā ir iespēja mums, ogrēniešiem, iepazīt vietējos ražotājus un viņu izstrādājumus. Tagad arī es esmu kļuvusi par ogrēniešu produkcijas cienītāju.

Vietējie labprāt piedalās Daugas rīkotajos pasākumos, kas orientēti uz pieaugušo, jauniešu un bērnu auditoriju, ļoti atraktīvs izvērtās Daugas ģimenes skrējiens, kurā piedalījos arī es un mana Ogres TV komanda.

Dauga nav tikai vieta, kur iepērkos – jau vairāk nekā pusgadu ar Ogres televīzijas stapniecību uzrunājam iedzīvotājus un kopā ar akciju un pasākumu dalībniekiem veidojam reportāžas, kas rada prieku un pozitīvas emocijas. Lielisks piemērs tam bija Ziemassvēku labdarības pasākums – kopā ar Daugas Salaveci devāmies uz Bērnu klīniskās slimnīcas rehabilitācijas nodaļu Ogrē. Nekas nevar būt uzmundrinošāks kā patiesi bērnu smiekli un prieks – tas ir dopings labam noskaņojumam un vieš ticību nākotnei.

Svarīgākais