SIA Metālists – radoši risinājumi visam, ko var izgatavot no metāla

Metālapstrādē tiek izmantotas mūsdienīgas programmējamās iekārtas, kas garantē augstu darba precizitāti un ātru pasūtījuma izpildi © Ojārs Lūsis

Metāla izstrādājumiem, sākot no apkures katliem un siltumnīcu karkasiem, beidzot ar žogiem un griliem, ir liela loma mūsu ikdienā. Ne vienmēr veikalos varam atrast to, kas vajadzīgs tieši mums, – meklējot risinājumus, ir vērts sazināties ar SIA Metālists speciālistiem, kam nu jau vairāk nekā divdesmit gadu nestandarta risinājumi jebkādiem metāla izstrādājumiem ir ikdienas darbs.

«Ja pie mums atnāk cilvēks ar savu īpašo vajadzību un ideju, tad liekam galvas kopā un meklējam, kā to izdarīt,» teic pieredzējušais metālapstrādes meistars un SIA Metālists valdes priekšsēdētājs Roberts Meikšāns. Pēc īpašiem projektiem top gan apkures katli un pirts krāsnis, gan noliktavu aprīkojumi un kāpnes. Šā brīža aktualitāte ir polikarbonāta pārklājuma siltumnīcas ar metāla profiliem. «Sistemātiski piedalāmies dažādos konkursos un nereti saņemam lielus pasūtījumus. Piemēram, izgatavojām specifiskas autopiekabes Latvenergo saimnieciskās darbības nodrošināšanai. Savukārt Rīgas stacijā ir uzstādītas mūsu formas izgatavotās nerūsējošā tērauda atkritumu urnas. Netipisku projektu 22 gadu pastāvēšanas laikā ir bijis ļoti daudz.»

Uzņēmuma vadītājs uzsver, ka kopš 2007. gada ražošanā tiek izmantota vācu firmas programmējamās TruPunch štancēšanas un TruBend locīšanas iekārtas, kas garantē augstu darba precizitāti un gala produkcijas kvalitāti. Iekārtām ir daudz funkciju, piemēram, TruPunch var ne tikai štancēt, bet tai piemīt arī marķēšanas, liekšanas, formēšanas, perforēšanas, kontūru izciršanas un gravēšanas funkcijas. Tādējādi, izmantojot mazāk darbaspēka, iespējama ātrāka pasūtījuma izpilde, kas vienlaikus samazina gala produkta cenu, padarot to konkurētspējīgu ar citu šīs nozares uzņēmumu piedāvājumu. Iekārtas ir piemērotas darbam ar dažādiem materiāliem: tēraudu ar un bez pārklājuma, nerūsējošo tēraudu, krāsainajiem metāliem un sakausējumiem.

SIA Metālists piedāvā ne tikai individuālu un nestandarta izstrādājumu izgatavošanu, bet arī standartizētus metāla izstrādājumus: štancētus un locītus siju profilus, T veida profilus, vieglo preču plauktu moduļus, būvniecības stiprinājumus, perfosienas, profilus PVC aizkariem, atkritumu urnas, metāla kāpņu moduļus un piknika grilus. Gatavo produkciju iespējams iegādāties SIA Metālists veikalā Koknesē, kur plašā klāstā pieejami arī metālapstrādes instrumenti un materiāli. 

SIA METĀLISTS

• Rūpniecības iela 14, Aizkraukle

• Tālr. 29129950

• www.metalists.lv

• e-pasts: metālists@aizkraukle.lv