Baudi mīlestību Segevold!

© publicitātes

Rudens ir romantikas un mīlestības laiks – pat kāzas senie latvieši visbiežāk svinēja rudenī. Domājot, kurp doties un kā iepriecināt savus mīļos, svarīgas ir daudzas lietas – estētiska vide, relaksācijas un izklaides iespējas un laba ēdienkarte.

 Ja apvieno visas šīs prasības, tad atbilde skan visai viennozīmīgi – viesnīca Segevold Siguldā.

Romantiskās brīvdienas

Segevold ir četru zvaigžņu viesnīca, kur valda romantiska un izsmalcināta atmosfēra. Šajā viesnīcā pat visprasīgākais viesis atradīs sev piemērotu numuriņu – ja vēlaties vannu? Lūdzu! Patīk mansarda tipa istabiņas? Lūdzu! Uzskaitījumu varētu turpināt un turpināt. Tāpat pieejams ūdens relaksācijas komplekss ar saunu un tvaika pirti, kontrastdušām, džakuzi vannu un baseinu ar pretstraumi. Atpūtas kompleksā iekārtota arī atpūtas zāle, ko var izmantot dažādiem mērķiem – vienkāršai atpūtai vai maltītes baudīšanai, kas piegādāta no viesnīcas restorāna, vai arī dažādu saviesīgu pasākumu organizēšanai.

Patlaban atpūsties Segevold var, izmantojot speciālo piedāvājumu romantikas cienītājiem, vai arī atpūsties, izbaudot Siguldas īpašā kinoteātra Lora piedāvājumu. Vairāk informācijas hotelsegevold.lv.

Restorāns Garšas frekvence

Ēšana ir viena no lielākajām baudām dzīvē! Tas nu nav apstrīdams fakts. Viesnīcas Segevold restorāns Garšas frekvence pilnībā attaisno savu nosaukumu, jo tajā jūtamas vibrācijas un svārstības visdziļākajos izjūtu līmeņos. Sākot ar atturīgo eleganci, kas valda interjerā, līdz pat oficianta smaidam un Papardelle ar krēmīgo sēņu konsumē vai teļa gaļas antrekota ar meža ogu pesto un grilēto sezonas dārzeņu garšu buķetei. Ēdienkarte ir ļoti plaša, un tajā netrūkst nedz eksotikas, nedz Latvijā tradicionālo ēdienu, ko lieliski papildina izmeklēti vīni un citi dzērieni.

Pavāri ēdienu pagatavošanā iespēju robežās cenšas izmantot Latvijas laukos audzētos produktus – gaļu, dārzeņus, garšaugus un arī meža sēnes. Drīz kārta pienāks arī ķirbjiem, ko zemnieki jau piegādājuši, bet pavāri prāto, kā šo vērtīgo dārzeni jeb ogu vislabāk piedāvāt restorāna klientiem.

Ne viens vien tūrists, kas Siguldā ierodas baudīt skaistos rudens skatus, saskāries ar problēmu: ēdināšanas iestādēs ir rindas un valda drudžaina gaisotne, bet vēders lēnām raujas čokurā, prasīdams maltīti pēc garās pastaigas. Segevold restorāna darbinieki šo problēmu zina, tāpēc piedāvā labu alternatīvu. Viesnīcas mājaslapā pieejama arī restorāna ēdienkarte, atliek piezvanīt uz viesnīcu un paziņot, cikos ieradīsieties un ko vēlēsieties baudīt. Jūs sagaidīs jau saklāts galds, un ēdiens tiks pagatavots tieši uz jūsu norādīto ierašanās laiku.

Lai brīvdienas Siguldā un Segevold kļūst par jaukāko piedzīvojumu šoruden!