Autoavārijā cietuši pieci bērni

Šorīt pie Ērgļiem, saduroties smagajai automašīnai ar vieglo auto, cietuši pieci bērni. T

Policija noskaidro notikušā apstākļus, vieglā auto pasažieri, iespējams, nebija piesprādzējušies.

Šorīt uz autoceļa Ērgļi – Rīga notikusi autoavārija, kurā saduroties ”Opel Zafira” un smagajai automašīnai ”Scania R500”, cieta pieci jaunieši, kuri atradās ”Opel” automašīnā, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārstāve Dace Jukāma. Vissmagāk cietusi 1992. gadā dzimusī jauniete, kurai konstatēta smagu galvas traumu. Astoņus un deviņu gadus veci zēni un 1995. gadā un 1997. gadā dzimušas jaunietes guvuši nobrāzumus un nelielas galvas traumas.

Pēc policijas pārstāves teiktā, ”Opel” automašīnā pasažieri ir no Ogres rajona, savukārt smagās automašīnas vadītājs no Kokneses. Spriežot pēc bērnu un jauniešu traumām, var secināt, ka viņi, iespējams, nav bijuši piesprādzējušies.

Pēc sākotnējās informācijas, ”Opel” automašīnas vadītāja, 1974. gadā dzimusi sieviete, nav tikusi galā ar automašīnas vadību, automašīna ir saslīdējusi un iebraukusi pretējā braukšanas joslā, informēja D. Jurkāma.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.