Dzērušas sievietes nogalina divus cilvēkus

Pagājušajā nedēļā, piektdien, Rīgas reģionā notikušas divas slepkavības – vienā gadījumā dzērusi sieviete nodūrusi savus dzīvesbiedru, savukārt cita sieviete nogalinājusi dzīvesbiedra māti, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Piektdien īsi pirms pusnakts policija saņēmusi izsaukumu uz Viļānu ielu, kur bija izcēlies konflikts starp kādu sievieti un viņas dzīvesbiedru. Notikuma vietā noskaidrots, ka pāris iedzeršanas laikā sastrīdējies un sieviete ar nazi iedūrusi savam dzīvesbiedram krūšu apvidū.

Notikuma vietā bija arī mediķi, taču viņiem vīrieša dzīvību neizdevās glābt. Par nozieguma izdarīšanu aizturēta 1955.gadā dzimusi sieviete, kurai konstatēts vienas promiles alkohola reibums.

Savukārt Siguldas novada Inčukalnā norisinājies konflikts starp divām sievietēm. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki konstatēja, ka konflikta laikā 1979.gadā dzimusi sieviete iedūrusi ar nazi kājā savai 1953.gadā dzimušajai dzīvesbiedra mātei, kura no gūtajām traumām mira.

Arī šajā gadījumā dūrēja veiksmīgi aizturēta. Aizturēšanas brīdī sieviete bija pamatīgā alkohola reibumā – aptuveni 2,5 promiles.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais