Kurzemē tēvs nodur dēlu

Ventspils novada Tārgales pagastā sestdien traģiski beidzies kāds konflikts, kura laikā nodurts jauns vīrietis. Iespējams, ka nodarījumā vainojams mirušā tēvs.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse aģentūrai BNS pavēstīja, ka kādās mājās alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts, kura laikā iedurts ar nazi kaklā 1986.gadā dzimušam vīrietim. Viņš no gūtās traumas miris.

Visu apstākļu noskaidrošanai aizturēts 1960.gadā dzimušais cietušā tēvs un 1974.gadā dzimusi sieviete. Vīrietim jau piemērots apcietinājums, bet par drošības līdzekli sievietei tiek lemts. Notiek izmeklēšana kriminālprocesa ietvaros, informēja Knīse.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais